1.

بررسی عوامل رفتاری تأثیرگذار بر ارزش ویژه برند سبز در صنعت غذایی

صفحه 357-374
محمدجواد تقی پوریان؛ حسن صابری

2.

بررسی عوامل مؤثر بر ترجیحات مصرفی خانوار برای قارچ شاه صدف

صفحه 375-395
الناز خانزاده شادلو سفلی؛ جواد جانپور؛ محمود دانشور کاخکی؛ حسین محمدی

3.

بررسی استراتژی‌های تطبیقی برای مدیریت منابع آب کشاورزی تحت تغییر اقلیم در حوضه آبریز رودخانه هلیل‌رود

صفحه 397-419
عباس میرزایی؛ منصور زیبایی

4.

تعیین راهبردهای توسعه‌ی بخش کشاورزی استان مازندران

صفحه 421-445
حمید امیرنژاد؛ سید علی حسینی یکانی؛ سید مجتبی مجاوریان؛ فاطمه کشیری کلایی؛ مهسا تسلیمی

5.

تأثیر قابلیت‌های پویای صادراتی زعفران خراسان بر مزیت رقابتی و عملکرد با تأکید بر دانش صادراتی

صفحه 447-461
امیررضا کنجکاو منفرد؛ محمد هدایتی؛ فهیمه فرقانی اله آبادی

6.

تدوین مدل راهبردی (TOWS) در توسعه صنایع تبدیلی تکمیلی خرما در استان خوزستان

صفحه 463-481
مسلم سواری

7.

اثرات اقتصادی تغییر اقلیم و سناریوهای مدیریت منابع آب: کاربرد مدل هیدرو -اقتصادی مبتنی بر ریسک

صفحه 483-501
فاطمه ثانی؛ قادر دشتی؛ ابوالفضل مجنونی هریس؛ جواد حسین زاد


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.