آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,117
تعداد مقالات21,937
تعداد مشاهده مقاله93,860,963
تعداد دریافت فایل اصل مقاله28,260,875

1.

طبقه‌بندی آرد گندم ایرانی با استفاده از طیف‌سنجی FT-MIR بر پایه‌ی انتخاب طول موج با بیشینه‌ی ارتباط و کمینه‌ی افزونگی، همراه با ماشین بردار پشتیبان SVM

صفحه 261-269
امیر کاظمی؛ اصغر محمودی؛ سید حسین فتاحی

2.

پیاده‌سازی چندین استراتژی داده‌کاوی روی داده‌های بینی الکترونیکی برای شناسایی گلوتن در پنیر

صفحه 271-286
محمد نصیری گله؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی

3.

تأثیر پوشش‌های خوراکی حاوی کنسانتره پروتئین سویا/ پروتئین آب پنیر بر کیفیت خلال‌های نیمه‌خشک سیب‌زمینی

صفحه 287-301
زینب مصلحی؛ مرضیه بلندی؛ سیدحمیدرضا ضیاءالحق؛ سیما بانی

4.

بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، عملکردی و رئولوژیکی ایزوله‌های پروتئین سویا تهیه شده از واریته‌های مختلف سویای ایرانی

صفحه 303-316
بهداد شکرالهی یانچشمه؛ مهدی وریدی؛ سید محمدعلی رضوی؛ فرشاد صحبت زاده

5.

افزایش ماندگاری کیفیت میوه پرتقال (Citrus sinensis) با کاربرد ملاتونین خارجی از طریق بهبود برخی ویژگی‌های فیتوشیمیایی

صفحه 317-335
افسانه انصاری؛ محمد سعادتیان؛ رامین حاجی تقی لو؛ کاظم صدیق محمد؛ راوین عبدالهادی عبدالله؛ عبدالسمیع مجید طاها

6.

فیلم‌های خوراکی زیست‌تخریب‌پذیر حاوی امولسیون‌های پیکرینگ دارای اسانس: مروری بر خواص آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی

صفحه 337-358
حسین میرزائی مقدم؛ آرین نهالکار؛ احمد رجایی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب