آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,026
تعداد مقالات21,103
تعداد مشاهده مقاله47,276,621
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,110,141

1.

ارزیابی ویژگی‌های ساختاری و عملکردی پروتئین سه ژنوتیپ مختلف لوبیا (Phaseolus vulgaris)

دوره 13، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1396، صفحه 79-91
نازنین فاطمه رحمتی؛ آرش کوچکی؛ مهدی وریدی؛ رسول کدخدایی

2.

بررسی اثر صمغ قدومه شهری بر ویژگی های امولسیون روغن ذرت در آب تولید شده با امواج فراصوت

دوره 9، شماره 1، فروردین 1392
رسول کدخدایی؛ آرش کوچکی؛ سید محمد علی رضوی

3.

بررسی اثر نوع تجمع زنجیره‌ای بر خصوصیات بافتی ژل مخلوط کاپا- یوتا کاراگینان

دوره 14، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 543-559
امیر جاجرمی؛ بهاره عمادزاده؛ رسول کدخدایی

4.

بررسی برخی عوامل مؤثر بر ویژگی های امولسیون لیمونین در آب تثبیت شده با کازئینات سدیم

دوره 7، شماره 4، دی 1390
رسول کدخدایی؛ مسعود نجف نجفی

5.

بررسی تأثیر بر هم کنش100 Hi-Cap و Tween 80 بر خصوصیات امولسیون روغن هل در آب و میکروکپسول تهیه شده از آن

دوره 6، شماره 4، دی 1389
رسول کدخدایی؛ سید علی مرتضوی؛ فریده طباطبایی یزدی

6.

بررسی عوامل مؤثر بر استخراج پلی‎فنول هاو فعالیت آنتی‌اکسیدانی چای سبز

دوره 11، شماره 4، مهر و آبان 1394، صفحه 285-295
اکرم آریان فر؛ فخری شهیدی؛ رسول کدخدایی؛ مهدی وریدی

7.

بررسی عوامل مؤثر بر تشکیل و خصوصیات نانوامولسیون تثبیت شده با کازئینات سدیم و Tween 80

دوره 6، شماره 1، فروردین 1389
رسول کدخدایی؛ سید علی مرتضوی

8.

بررسی کارآیی امواج فراصوت در استخراج اینولین از غده سیب زمینی ترشی وبهینه یابی شرایط استخراج به روش سطح پاسخ (RSM)

دوره 6، شماره 2، تیر 1389
الناز میلانی؛ هاشم پورآذرنگ؛ رسول کدخدایی؛ حنه وکیلیان؛ شهرزاد وطن خواه

9.

بهینه‌سازی فرمولاسیون کره کم‌چرب بر اساس ویژگی‌های حسی به‌روش سطح پاسخ

دوره 9، شماره 4، دی 1392
نفیسه واحدی؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ سید محمد علی رضوی؛ رسول کدخدایی

10.

ریزپوشانی لیمونین به روش خشک کردن انجمادی: تأثیر نوع و غلظت ماده دیواره

دوره 7، شماره 3، مهر 1390
مسعود نجف نجفی؛ رسول کدخدایی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب