آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,973
تعداد مقالات20,280
تعداد مشاهده مقاله21,337,468
تعداد دریافت فایل اصل مقاله12,224,249

1.

اثر صمغ‌های دانه ریحان و گزانتان بر ویژگی‌های فیزیکی و رئولوژیکی سس مایونز کم‌چرب

دوره 13، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1396، صفحه 65-78
سیما شمسایی؛ سید محمد علی رضوی؛ بهاره عمادزاده؛ اسماعیل عطای صالحی

2.

بررسی اثر نوع تجمع زنجیره‌ای بر خصوصیات بافتی ژل مخلوط کاپا- یوتا کاراگینان

دوره 14، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 543-559
امیر جاجرمی؛ بهاره عمادزاده؛ رسول کدخدایی

3.

بررسی ترکیب وزنی بدن گوسفند و میزان افت در مراحل مختلف پس از کشتار

دوره 6، شماره 4، دی 1389
بهاره عمادزاده؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی نصیری محلاتی

4.

بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت گوسفند در ساعات مختلف پس از کشتار

دوره 7، شماره 2، تیر 1390
بهاره عمادزاده؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی نصیری محلاتی

5.

تأثیر صمغ‌های گوار و دانه ریحان بر ویژگی‌های فیزیکی بستنی نیم‌چرب و کم‌چرب

دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 696-706
سید محمد علی رضوی؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ بهاره عمادزاده

6.

تولید نانو ذرات ژلاتین به روش حلال‌زدایی برای استفاده در صنایع غذایی

دوره 19، شماره 4، مهر و آبان 1402، صفحه 463-476
نگار سلیمانپور تمام؛ اکرم آریان فر؛ وحید حکیم زاده؛ بهاره عمادزاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب