آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,992
تعداد مقالات20,757
تعداد مشاهده مقاله37,267,621
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,836,264

1.

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر سس پنیر فراسودمند حاوی عصاره هسته‌ی خرما و پودر آب پنیر

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 18 شهریور 1402
فاطمه قربان پور؛ وحید حکیم زاده؛ حسن رشیدی

2.

بررسی و بهینه‌سازی ویژگی‌های شیمیایی و حسی فرمولاسیون‌های مختلف پنیر فتای فراپالایش آنالوگ باز‌ساخته به‌روش سطح پاسخ

دوره 10، شماره 2، تیر 1393
علی اکبر غلامحسین پور؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ سید محمد علی رضوی؛ حسن رشیدی

3.

بهینه‌یابی فرمولاسیون پنیر سفید فراپالایش با اثر جایگزینی روغن بذر کتان با چربی شیر به کمک روش سطح پاسخ

دوره 14، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 645-655
ثمانه جودی عطار؛ وحید حکیم زاده؛ حسن رشیدی

4.

تاثیر کاهش درصد چربی و مقدار کلرید کلسیم بر ویژگی های حسی و بافتی پنیر فتای فراپالایش حاصل از پودر ناتراوه اولترافیلتراسیون شیر

دوره 7، شماره 3، مهر 1390
حسن رشیدی؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ سید محمد علی رضوی؛ محسن قدس روحانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب