تعداد نشریات | 50 |
تعداد شمارهها | 1,874 |
تعداد مقالات | 19,720 |
تعداد مشاهده مقاله | 12,076,699 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 7,644,501 |
1. | بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر سس پنیر فراسودمند حاوی عصاره هسته ی خرما و پودرآب پنیر | |
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 18 شهریور 1402 | ||
وحید حکیم زاده؛ فاطمه قربان پور؛ حسن رشیدی | ||
2. | بررسی و بهینهسازی ویژگیهای شیمیایی و حسی فرمولاسیونهای مختلف پنیر فتای فراپالایش آنالوگ بازساخته بهروش سطح پاسخ | |
دوره 10، شماره 2، تیر 1393 | ||
علی اکبر غلامحسین پور؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ سید محمد علی رضوی؛ حسن رشیدی | ||
3. | بهینهیابی فرمولاسیون پنیر سفید فراپالایش با اثر جایگزینی روغن بذر کتان با چربی شیر به کمک روش سطح پاسخ | |
دوره 14، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 645-655 | ||
ثمانه جودی عطار؛ وحید حکیم زاده؛ حسن رشیدی | ||
4. | تاثیر کاهش درصد چربی و مقدار کلرید کلسیم بر ویژگی های حسی و بافتی پنیر فتای فراپالایش حاصل از پودر ناتراوه اولترافیلتراسیون شیر | |
دوره 7، شماره 3، مهر 1390 | ||
حسن رشیدی؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ سید محمد علی رضوی؛ محسن قدس روحانی | ||