تعداد نشریات | 50 |
تعداد شمارهها | 1,874 |
تعداد مقالات | 19,720 |
تعداد مشاهده مقاله | 12,074,512 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 7,644,256 |
1. | اثر جایگزینی عسل، خرما و گوار بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافت و ویسکوزیته | |
دوره 7، شماره 2، تیر 1390 | ||
الناز میلانی؛ هما بقایی؛ سید علی مرتضوی | ||
2. | بررسی اثر افزودن اسانس سیر بر ویژگی های فیزیکی- مکانیکی، میکروبی و حسی فیلم خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئین سویا | |
دوره 8، شماره 3، مهر 1391 | ||
هما بقایی؛ فریماه آقایی؛ ناصر صداقت؛ محبت محبی | ||
3. | بررسی اثر جنس و شرایط کشتار بر راندمان، ترکیب وزنی و میزان افت در مراحل مختلف پس از کشتار لاشه شترمرغ و ارزیابی اقتصادی آن | |
دوره 10، شماره 3، مهر 1393 | ||
هما بقایی؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی وریدی | ||
4. | برهمکنش خاصیت ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی ریحان Ocimum basilicum))، مریم گلی (Salvia officinalis) و دارچین در دوغ | |
دوره 16، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1399، صفحه 43-56 | ||
هاجر شهسوار؛ مرضیه بلندی؛ هما بقایی | ||