تعداد نشریات | 49 |
تعداد شمارهها | 1,800 |
تعداد مقالات | 19,138 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,436,926 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,757,361 |
1. | استفاده از فناوری ماشین بینایی در ارزیابی ظاهری دونات پیشفرآیند شده توسط مایکروویو | |
دوره 13، شماره 5، آذر و دی 1396، صفحه 867-879 | ||
مهران نوری؛ بهزاد ناصحی؛ وحید سماواتی؛ سامان آبدانان مهدی زاده | ||
2. | برآورد محاسباتی واحدهای رنگی L*a*b* از RGB با کمک پردازش تصاویر دیجیتالی | |
دوره 13، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1396، صفحه 53-64 | ||
سامان آبدانان مهدی زاده؛ سمیه امرایی | ||
3. | بررسی غیرمخرب فاکتورهای کیفی آبمیوه مرکبات در خلال انبارمانی با کمک پردازش تصویر | |
دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 262-272 | ||
سامان آبدانان مهدی زاده؛ مهران نوری؛ مریم سلطانی کاظمی؛ سمیه امرایی | ||
4. | پیشبینی پذیرش کلی میوه موز با استفاده از پردازش تصاویر دیجیتالی و مدل رگرسیون فرآیند گاوسی در خلال انبارمانی | |
دوره 16، شماره 2، خرداد و تیر 1399، صفحه 171-191 | ||
شیما نصیری؛ سامان آبدانان مهدی زاده؛ مریم نداف زاده | ||
5. | پیشبینی تغییرات برخی از ویژگیهای کیفی آب توت سیاه (Morus alba Var nigra L.) طی مراحل مختلف رسیدگی بر اساس آنالیز فرکتال و بینایی ماشین | |
دوره 13، شماره 5، آذر و دی 1396، صفحه 730-743 | ||
مریم سلطانی کاظمی؛ سامان آبدانان مهدی زاده؛ مختار حیدری؛ سید مجتبی فارغ | ||
6. | تاثیر پیش فرآیند مایکروویو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی دونات حاوی منابع فیبر خوراکی صمغ فارسی و پودر تفاله هویج | |
دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 227-239 | ||
مهران نوری؛ بهزاد ناصحی؛ وحید سماواتی؛ سامان آبدانان مهدی زاده | ||
7. | توسعه مدل پیشگو بهمنظور تعیین سفتی میوه "به" بهکمک برنامهنویسی ژنتیک و شبکه عصبی در خلال انبارمانی | |
دوره 16، شماره 5، آذر و دی 1399، صفحه 655-667 | ||
شیما نصیری؛ سامان آبدانان مهدی زاده؛ مختار حیدری | ||