1.

استفاده از فناوری ماشین بینایی در ارزیابی ظاهری دونات پیش‏فرآیند شده توسط مایکروویو

دوره 13، شماره 5، آذر و دی 1396، صفحه 867-879
مهران نوری؛ بهزاد ناصحی؛ وحید سماواتی؛ سامان آبدانان مهدی زاده

2.

برآورد محاسباتی واحدهای رنگی L*a*b* از RGB با کمک پردازش تصاویر دیجیتالی

دوره 13، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1396، صفحه 53-64
سامان آبدانان مهدی زاده؛ سمیه امرایی

3.

بررسی غیرمخرب فاکتورهای کیفی آبمیوه مرکبات در خلال انبارمانی با کمک پردازش تصویر

دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 262-272
سامان آبدانان مهدی زاده؛ مهران نوری؛ مریم سلطانی کاظمی؛ سمیه امرایی

4.

پیش‌بینی پذیرش کلی میوه موز با استفاده از پردازش تصاویر دیجیتالی و مدل رگرسیون فرآیند گاوسی در خلال انبارمانی

دوره 16، شماره 2، خرداد و تیر 1399، صفحه 171-191
شیما نصیری؛ سامان آبدانان مهدی زاده؛ مریم نداف زاده

5.

پیش‏بینی تغییرات برخی از ویژگی‌های کیفی آب توت سیاه (Morus alba Var nigra L.) طی مراحل مختلف رسیدگی بر اساس آنالیز فرکتال و بینایی ماشین

دوره 13، شماره 5، آذر و دی 1396، صفحه 730-743
مریم سلطانی کاظمی؛ سامان آبدانان مهدی زاده؛ مختار حیدری؛ سید مجتبی فارغ

6.

تاثیر پیش فرآیند مایکروویو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی دونات حاوی منابع فیبر خوراکی صمغ فارسی و پودر تفاله هویج

دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 227-239
مهران نوری؛ بهزاد ناصحی؛ وحید سماواتی؛ سامان آبدانان مهدی زاده

7.

توسعه مدل پیشگو به‌منظور تعیین سفتی میوه "به" به کمک برنامه‌نویسی ژنتیک و شبکه عصبی در خلال انبارمانی

دوره 16، شماره 5، آذر و دی 1399، صفحه 655-667
شیما نصیری؛ سامان آبدانان مهدی زاده؛ مختار حیدری


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.