آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,962
تعداد مقالات20,580
تعداد مشاهده مقاله27,825,871
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,308,897

1.

آنالیز پروفایل بافت پاستیل آلو به روش حسی و دستگاهی و بهینهسازی فرمولاسیون آن

دوره 8، شماره 1، فروردین 1391
رویا رضایی؛ فخری شهیدی؛ محمد الهی؛ محبت محبی؛ مهدی نصیری محلاتی

2.

اثر ازن محلول در آب بر کاهش آفلاتوکسین پسته واریته اوحدی

دوره 9، شماره 3، مهر 1392
پرویز بشیری؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ ناصر صداقت؛ فریده طباطبایی یزدی؛ مهدی نصیری محلاتی

3.

امکان سنجی تشخیص ویروس هپاتیت A (HAV) درشیر با بکارگیری تکنیک الایزا

دوره 1، شماره 1، فروردین 1384
مسعود یاورمنش؛ سید علی مرتضوی؛ مهدی نصیری محلاتی؛ جواد بارویی

4.

بررسی اثر شرایط خشک کردن در خشک‌کن کابینتی بر شدت خشک شدن انگور و ویژگی‌های کیفی کشمش

دوره 12، شماره 2، خرداد و تیر 1395، صفحه 226-238
اعظم ایوبی؛ ناصر صداقت؛ مهدی کاشانی نژاد؛ محبت محبی؛ مهدی نصیری محلاتی

5.

بررسی اثر ضد باکتریایی نایسین به دو فرم آزاد و نانوانکپسوله در لیپوزوم بر ماندگاری و کاهش جمعیت لیستریایی پنیر سفید ایرانی فراپالایش

دوره 7، شماره 3، مهر 1390
الهام زایرزاده؛ سید علی مرتضوی؛ محمود رضا جعفری؛ سیما افشارنژاد؛ فریده طباطبایی یزدی؛ مهدی نصیری محلاتی

6.

بررسی ترکیبات شیمیایی ماهی پوزانک و ارزیابی تغییرات رطوبت و نمک بافت آن طی روش‌های نمک‌زنی و خشک کردن

دوره 8، شماره 2، تیر 1391
عادله سلیمانی؛ محمد جواد وریدی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهدی نصیری محلاتی

7.

بررسی ترکیب وزنی بدن گوسفند و میزان افت در مراحل مختلف پس از کشتار

دوره 6، شماره 4، دی 1389
بهاره عمادزاده؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی نصیری محلاتی

8.

بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت گوسفند در ساعات مختلف پس از کشتار

دوره 7، شماره 2، تیر 1390
بهاره عمادزاده؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی نصیری محلاتی

9.

تأثیر پوشش‌های خوراکی لیپیدی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی کشمش

دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 496-507
اعظم ایوبی؛ ناصر صداقت؛ مهدی کاشانی نژاد؛ محبت محبی؛ مهدی نصیری محلاتی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب