تعداد نشریات | 49 |
تعداد شمارهها | 1,798 |
تعداد مقالات | 19,109 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,405,312 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,734,301 |
1. | امکانسنجی تولید شکلات شیری حاوی پودر بزرک و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن | |
دوره 15، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 107-120 | ||
نفیسه رواتاب؛ سیمین اسداللهی؛ محمد رضا اسحاقی | ||
2. | انکپسولاسیون عصاره آبی ریشه گیاه باباآدم (Arctium lappa) و اثر آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملگرایی نوشیدنی سینبیوتیک برپایه آب پرتقال- هویج | |
دوره 18، شماره 5، آذر و دی 1401، صفحه 657-679 | ||
فرزانه اسمعیلی؛ مهناز هاشمی روان؛ محمدرضا اسحاقی؛ حسن گندمی | ||
3. | بررسی اثر فیلمهای پلیاولفینی حاوی آلفا-توکوفرول در جلوگیری از اکسایش کرة سنتی نگهداریشده در یخچال | |
دوره 12، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 127-138 | ||
لیلا خواجه وندی؛ مجید جوانمرد؛ محمد رضا اسحاقی | ||
4. | بررسی شرایط تولید پاستیل با استفاده از ژلاتین استخراجشده از ماهی کیلیکا و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی آن در مقایسه با ژلاتین تجاری (گاوی) | |
دوره 17، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 831-847 | ||
الهام مبینی؛ لیلا ناطقی؛ محمد رضا اسحاقی | ||