آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,996
تعداد مقالات20,510
تعداد مشاهده مقاله25,661,335
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,477,073

1.

امکان‌سنجی تولید شکلات شیری حاوی پودر بزرک و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن

دوره 15، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 107-120
نفیسه رواتاب؛ سیمین اسداللهی؛ محمدرضا اسحاقی

2.

انکپسولاسیون عصاره آبی ریشه گیاه باباآدم (Arctium lappa) و اثر آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملگرایی نوشیدنی سین‌بیوتیک برپایه آب پرتقال- هویج

دوره 18، شماره 5، آذر و دی 1401، صفحه 657-679
فرزانه اسمعیلی؛ مهناز هاشمی روان؛ محمدرضا اسحاقی؛ حسن گندمی

3.

بررسی اثر فیلم‌های پلی‌اولفینی حاوی آلفا-توکوفرول در جلوگیری از اکسایش کرة سنتی نگهداری‌شده در یخچال

دوره 12، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 127-138
لیلا خواجه وندی؛ مجید جوانمرد؛ محمدرضا اسحاقی

4.

بررسی شرایط تولید پاستیل با استفاده از ژلاتین استخراج‌شده از ماهی کیلیکا و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی آن در مقایسه با ژلاتین تجاری (گاوی)

دوره 17، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 831-847
الهام مبینی؛ لیلا ناطقی؛ محمدرضا اسحاقی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب