1.

بهینه‌سازی تولید نانوامولسیون اسانس پونه کوهی ایرانی حاوی اسیدهای چرب امگا سه با استفاده از روش امولسیفیکاسیون خودبه‌خودی

دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 143-172
نسرین فرجی؛ محمد علیزاده خالد آباد؛ هادی الماسی؛ سجاد پیرسا؛ سهیلا فرجی

2.

تولید و بهینه‌سازی ویژگی‌های نانوکامپوزیت زیست‌تخریب‌پذیر کیتوزان /نانوفیبرآلی حاوی اسانس‌های مرزنجوش بخارایی و زنیان و کاربرد آن بر پایداری اکسیداتیو روغن کلزا

دوره 14، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 907-927
عیسی جاهد؛ هادی الماسی؛ محمد علیزاده خالد آباد

3.

فیلم خوراکی زیست‌فعال برپایه کربوکسی‌متیل سلولز حاوی لاکتوباسیلوس کازئی و پروتئین هیدرولیزشده ماهی

دوره 17، شماره 6، بهمن و اسفند 1400، صفحه 85-102
ژیلا قاسمی؛ محمد علیزاده خالد آباد؛ هادی الماسی؛ مهدی نیکو

4.

مطالعه تاثیر غلظت نانو ذرات اصلاح شده رس بر برخی ویژگی های ریزساختاری و فیزیکی نانوکامپوزیت پلی اتیلن ترفتالات/ نانورس

دوره 13، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1396، صفحه 117-128
نازیلا دردمه؛ اصغر خسروشاهی؛ هادی الماسی؛ محسن زندی

5.

مطالعه خواص فیزیکوشیمیایی فیلم نانوکامپوزیت فعال آنتی‎اکسیدانی برپایه پلی‌ لاکتیک اسید

دوره 10، شماره 4، دی 1393، صفحه 337-348
هادی الماسی؛ بابک قنبرزاده؛ جلال دهقان نیا؛ علی اکبر انتظامی؛ اصغر خسروشاهی اصل

6.

مهاجرت اجزاء الکترودهای حرارتی مقاومتی به درون غذا

دوره 11، شماره 3، مرداد و شهریور 1394، صفحه 273-278
محسن زندی؛ نازیلا دردمه؛ سجاد پیرسا؛ هادی الماسی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب