تعداد نشریات | 49 |
تعداد شمارهها | 1,798 |
تعداد مقالات | 19,107 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,387,716 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,719,671 |
1. | بهینهسازی تولید نانوامولسیون اسانس پونه کوهی ایرانی حاوی اسیدهای چرب امگا سه با استفاده از روش امولسیفیکاسیون خودبهخودی | |
دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 143-172 | ||
نسرین فرجی؛ محمد علیزاده خالد آباد؛ هادی الماسی؛ سجاد پیرسا؛ سهیلا فرجی | ||
2. | تولید و بهینهسازی ویژگیهای نانوکامپوزیت زیستتخریبپذیر کیتوزان /نانوفیبرآلی حاوی اسانسهای مرزنجوش بخارایی و زنیان و کاربرد آن بر پایداری اکسیداتیو روغن کلزا | |
دوره 14، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 907-927 | ||
عیسی جاهد؛ هادی الماسی؛ محمد علیزاده خالد آباد | ||
3. | فیلم خوراکی زیستفعال برپایه کربوکسیمتیل سلولز حاوی لاکتوباسیلوس کازئی و پروتئین هیدرولیزشده ماهی | |
دوره 17، شماره 6، بهمن و اسفند 1400، صفحه 85-102 | ||
ژیلا قاسمی؛ محمد علیزاده خالد آباد؛ هادی الماسی؛ مهدی نیکو | ||
4. | مطالعه تاثیر غلظت نانو ذرات اصلاح شده رس بر برخی ویژگی های ریزساختاری و فیزیکی نانوکامپوزیت پلی اتیلن ترفتالات/ نانورس | |
دوره 13، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1396، صفحه 117-128 | ||
نازیلا دردمه؛ اصغر خسروشاهی؛ هادی الماسی؛ محسن زندی | ||
5. | مطالعه خواص فیزیکوشیمیایی فیلم نانوکامپوزیت فعال آنتیاکسیدانی برپایه پلی لاکتیک اسید | |
دوره 10، شماره 4، دی 1393، صفحه 337-348 | ||
هادی الماسی؛ بابک قنبرزاده؛ جلال دهقان نیا؛ علی اکبر انتظامی؛ اصغر خسروشاهی اصل | ||
6. | مهاجرت اجزاء الکترودهای حرارتی مقاومتی به درون غذا | |
دوره 11، شماره 3، مرداد و شهریور 1394، صفحه 273-278 | ||
محسن زندی؛ نازیلا دردمه؛ سجاد پیرسا؛ هادی الماسی | ||