1.

ارزیابی پیشرفت اکسایش روغن سویا غنی شده با اسانس اندام هوایی چویر حین انبارش تسریع شده

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 24 شهریور 1400
علیرضا همتی؛ علی گنجلو؛ کامبیز ورمیرا؛ ماندانا بی مکر

2.

ارزیابی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی زالزالک (Crataegus pinnatifida) طی نگهداری در شرایط مختلف و مدل‌سازی تغییرات با مدل‌های سینتیکی

دوره 16، شماره 5، آذر و دی 1399، صفحه 507-523
محسن زندی؛ علی گنجلو؛ ماندانا بی مکر

3.

بررسی ترکیبات فعال زیستی آب آلبالو تلخه (White mahaleb L.)

دوره 14، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1397، صفحه 81-92
فیروزه بذرافکن؛ سهیلا زرین قلمی؛ علی گنجلو

4.

بهینه‌سازی فرمولاسیون دسر غیر لبنی بر پایه شیر بادام حاوی صمغ کتیرا و شیرین کننده استویا

دوره 19، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1402، صفحه 125-143
فریبا حدیدی؛ علی گنجلو؛ محمد هادی فکور

5.

تاثیر پوشش خوراکی ژل آلوئه‌ورا بر ترکیبات زیست‌فعال گوجه‌فرنگی گیلاسی حین نگهداری در دماهای مختلف

دوره 18، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1401، صفحه 21-39
سمانه منجم؛ علی گنجلو؛ ماندانا بی مکر

6.

درجه‌بندی کیفی انگور پوشش‌دهی‌شده با امولسیون صمغ فارسی و روغن شاهدانه بر اساس صدمات سطحی با استفاده از تصاویر RGB و دودویی

دوره 18، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1401، صفحه 51-64
محسن زندی؛ علی گنجلو؛ ماندانا بی مکر؛ ابوالفضل قره‌باغی

7.

کاربرد منطق فازی و سیستم استنتاج تطبیقی عصبی- فازی جهت پیش‌بینی تغییرات فیزیکی‌ و شیمیایی و طبقه‌بندی کیفی لیموشیرین پوشش‌دار طی مدت نگه‌داری

دوره 17، شماره 2، خرداد و تیر 1400، صفحه 339-351
محسن زندی؛ علی گنجلو؛ ماندانا بی مکر؛ نرگس نیکومنش؛ نگار مرادی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب