تعداد نشریات | 50 |
تعداد شمارهها | 1,876 |
تعداد مقالات | 19,735 |
تعداد مشاهده مقاله | 12,590,933 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 7,713,135 |
1. | ارزیابی پروفیل جمعیت میکروبی پنیر سنتی کردی و ارتباط آن با ویژگیهای فیزیکوشمیایی و حسی فرآورده در طول دوره رسیدگی | |
دوره 11، شماره 2، خرداد و تیر 1394، صفحه 140-151 | ||
سید علی مرتضوی؛ الناز میلانی؛ مرضیه معین فرد | ||
2. | بررسی تاثیر افزودن هسته خرمای برشته شده بر خصوصیات فیزیکی شیمیایی و حسی قهوه حاصل از دانه عربیکا (Coffea Arabica) | |
دوره 18، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1401، صفحه 96-112 | ||
فریده مجریان؛ مرضیه معین فرد؛ رضا فرهوش؛ هادی مهدویان مهر | ||
3. | تعیین مقدار کافئین در انواع قهوه و بررسی تأثیر روش کچرز بر میزان استخراج آن در مقایسه با روش متداول | |
دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 173-186 | ||
مرضیه معین فرد؛ پانیذ خالوکرمانی؛ شیما جلدانی؛ علی شریف | ||
4. | توسعه یک روش آنالیز جهت تعیین محتوای آکریلآمید در واریتههای هسته خرمای برشته | |
دوره 18، شماره 4، مهر و آبان 1401، صفحه 543-559 | ||
پانیذ خالوکرمانی؛ مرضیه معین فرد؛ رضا فرهوش؛ آرمیندا آلوش | ||
5. | درجهبندی دانههای کاکائو آلوده به آفلاتوکسین با استفاده از طیفسنجی مادون قرمز نزدیک | |
دوره 18، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1401، صفحه 129-138 | ||
علی سعیدان؛ مهدی خجسته پور؛ محمودرضا گلزاریان؛ مرضیه معین فرد | ||