1.

اثر فرایند برشته کردن به روش آون و مادون قرمز بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و کیفی دانه سویا

دوره 15، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 133-144
فرشته غلامی؛ سارا انصاری

2.

استخراج پکتین از پوست بادنجان با استفاده از مایکروویو و بررسی خصوصیات آن

دوره 15، شماره 5، آذر و دی 1398، صفحه 649-665
سارا کرم زاده؛ سارا انصاری

3.

بررسی تأثیر شرایط برشته‌کردن و بسته‌بندی بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی مغز بادام کوهی رقم Amygdalus scoparia L طی دوره نگهداری

دوره 17، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 673-689
مریم السادات ناظمی؛ سارا انصاری

4.

بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم‌ بایونانوکامپوزیت بر پایه ی موسیلاژ کتان و نانوکریستال سلولز

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 19 بهمن 1401
الهام صفایی؛ حنان لشکری؛ سارا انصاری؛ علیرضا شیرازی نژاد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب