تعداد نشریات | 49 |
تعداد شمارهها | 1,798 |
تعداد مقالات | 19,109 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,398,257 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,728,768 |
1. | اثر فرایند برشته کردن به روش آون و مادون قرمز بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و کیفی دانه سویا | |
دوره 15، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 133-144 | ||
فرشته غلامی؛ سارا انصاری | ||
2. | استخراج پکتین از پوست بادنجان با استفاده از مایکروویو و بررسی خصوصیات آن | |
دوره 15، شماره 5، آذر و دی 1398، صفحه 649-665 | ||
سارا کرم زاده؛ سارا انصاری | ||
3. | بررسی تأثیر شرایط برشتهکردن و بستهبندی بر ویژگیهای فیزیکو شیمیایی مغز بادام کوهی رقم Amygdalus scoparia L طی دوره نگهداری | |
دوره 17، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 673-689 | ||
مریم السادات ناظمی؛ سارا انصاری | ||
4. | بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم بایونانوکامپوزیت بر پایه ی موسیلاژ کتان و نانوکریستال سلولز | |
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 19 بهمن 1401 | ||
الهام صفایی؛ حنان لشکری؛ سارا انصاری؛ علیرضا شیرازی نژاد | ||