آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,873
تعداد مقالات19,710
تعداد مشاهده مقاله11,796,558
تعداد دریافت فایل اصل مقاله7,610,162

1.

اثر پوشش خوراکی آلژینات و اسانس لعل کوهستان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی هویج رنده‌شده طی زمان ماندگاری

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 16 آذر 1401
علی حسینی؛ نفیسه زمین‌دار؛ یاسمن اسمعیلی

2.

بهینه سازی شرایط استخراج رنگ از چغندر قرمز

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 29 آبان 1402
مهشاد لوارستاق؛ نفیسه زمین‌دار؛ یاسمن اسمعیلی

3.

تأثیر گرمایش اهمیک بر سرعت انجمادزدایی و خصوصیات ماهی تن منجمد

دوره 16، شماره 5، آذر و دی 1399، صفحه 621-628
مریم کشانی؛ نفیسه زمین‌دار؛ رضا حاجیان

4.

تاثیر عصاره زنجبیل، اسید سیتریک و اولتراسوند بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی گوشت شتر

دوره 16، شماره 2، خرداد و تیر 1399، صفحه 287-299
فروزان جعفری؛ نفیسه زمین‌دار؛ محمد گلی؛ زهرا قربانی

5.

مدل سازی انتقال حرارت در کنسرو حاوی عصاره مالت در بسته بندی نیمه‌سخت بر پایه آلومینیوم

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 16 اسفند 1401
نیره قلی پور شهرکی؛ نفیسه زمین‌دار؛ سعیده حمیدی

6.

مدل‌سازی و بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی ماهی تونا تحت‌تأثیر روش انجمادزدایی اهمی غوطه‌وری

دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 43-53
شهناز فتاحی؛ نفیسه زمین‌دار


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب