آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,996
تعداد مقالات20,528
تعداد مشاهده مقاله25,780,914
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,582,815

1.

اثر پوشش خوراکی آلژینات و اسانس لعل کوهستان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی هویج رنده‌شده طی زمان ماندگاری

دوره 19، شماره 5، آذر و دی 1402، صفحه 675-692
علی حسینی؛ نفیسه زمین‌دار؛ یاسمن اسمعیلی

2.

بهینه سازی شرایط استخراج رنگ از چغندر قرمز

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 29 آبان 1402
مهشاد لوارستاق؛ نفیسه زمین‌دار؛ یاسمن اسمعیلی

3.

تأثیر گرمایش اهمیک بر سرعت انجمادزدایی و خصوصیات ماهی تن منجمد

دوره 16، شماره 5، آذر و دی 1399، صفحه 621-628
مریم کشانی؛ نفیسه زمین‌دار؛ رضا حاجیان

4.

تاثیر عصاره زنجبیل، اسید سیتریک و اولتراسوند بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی گوشت شتر

دوره 16، شماره 2، خرداد و تیر 1399، صفحه 287-299
فروزان جعفری؛ نفیسه زمین‌دار؛ محمد گلی؛ زهرا قربانی

5.

مدل‌سازی انتقال حرارت در کنسرو حاوی عصاره مالت در بسته‌بندی نیمه‌سخت بر پایه آلومینیوم

دوره 20، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1403، صفحه 85-99
سعیده حمیدی؛ نفیسه زمین‌دار؛ نیره قلی پور شهرکی

6.

مدل‌سازی و بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی ماهی تونا تحت‌تأثیر روش انجمادزدایی اهمی غوطه‌وری

دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 43-53
شهناز فتاحی؛ نفیسه زمین‌دار


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب