1.

افزایش ترکیبات آنتی اکسیدانی و حفظ کیفیت ظاهری میوه گیلاس در زمان پس از برداشت تحت تأثیر اسانس مرزنجوش

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 18 تیر 1401
چنور حسینی؛ محمدرضا اصغری؛ مریم خضری

2.

بررسی اثر اسیدسالیسیلیک، کیتوسان و زمان نگهداری بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی توت‌فرنگی رقم «سلوا» پس از برداشت

دوره 28، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 167-176
محمدرضا اصغری؛ فرهاد اصغری

3.

بررسی کاربرد بسته بندی نانو بر ماندگاری و خواص کیفی میوه هلو رقم آلبرتا

دوره 31، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 235-245
محمدرضا اصغری؛ محمد توحیدیان

4.

تأثیر پوشش صمغ باریجه، اسانس زیره‌سبز و کلرور کلسیم بر ویژگی‌های کیفی و بیوشیمیایی گیلاس رقم سیاه‌مشهد

دوره 32، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 665-680
محمدرضا اصغری؛ زهرا آذرشریف؛ حسین تاجیک؛ علیرضا فرخزاد

5.

تأثیر ژل آلوئه‌ورا بر فعالیت آنزیم پلی‌فنل‌اکسیداز، خواص کیفی و ماندگاری میوه گیلاس‌رقم‌’سیاه مشهد‘

دوره 28، شماره 3، آذر 1393، صفحه 399-406
محمدرضا اصغری؛ حجت خلیلی

6.

تاثیر کاربرد کیتوزان و کلرورکلسیم بر کاهش پوسیدگی پس از برداشت و تغییر ویژگی های کیفی گیلاس رقم سیاه مشهد

دوره 26، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 378-384
سید رسول فینی دخت؛ محمدرضا اصغری؛ حبیب شیرزاد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب