آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,026
تعداد مقالات21,104
تعداد مشاهده مقاله47,304,471
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,120,023

1.

افزایش ترکیبات آنتی‌اکسیدانی و حفظ کیفیت ظاهری میوه گیلاس در زمان پس از برداشت تحت تأثیر اسانس مرزنجوش

دوره 37، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 151-166
چنور حسینی؛ محمدرضا اصغری؛ مریم خضری

2.

بررسی اثر اسیدسالیسیلیک، کیتوسان و زمان نگهداری بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی توت‌فرنگی رقم «سلوا» پس از برداشت

دوره 28، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 167-176
محمدرضا اصغری؛ فرهاد اصغری

3.

بررسی اثر پس از برداشت اسید سالیسیلیک بر برخی ویژگی های کیفی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه کیوی رقم هایوارد

دوره 24، شماره 1، شهریور 1389
زهره روحی؛ محمدرضا اصغری؛ یوسف رسمی؛ زهرا اصلانی

4.

بررسی کاربرد بسته بندی نانو بر ماندگاری و خواص کیفی میوه هلو رقم آلبرتا

دوره 31، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 235-245
محمدرضا اصغری؛ محمد توحیدیان

5.

تأثیر پوشش صمغ باریجه، اسانس زیره‌سبز و کلرور کلسیم بر ویژگی‌های کیفی و بیوشیمیایی گیلاس رقم سیاه‌مشهد

دوره 32، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 665-680
محمدرضا اصغری؛ زهرا آذرشریف؛ حسین تاجیک؛ علیرضا فرخزاد

6.

تأثیر ژل آلوئه‌ورا بر فعالیت آنزیم پلی‌فنل‌اکسیداز، خواص کیفی و ماندگاری میوه گیلاس‌رقم‌’سیاه مشهد‘

دوره 28، شماره 3، آذر 1393، صفحه 399-406
محمدرضا اصغری؛ حجت خلیلی

7.

تأثیر محلول‌پاشی ‌قبل از برداشت اسید فرولیک و نانوکیتوسان برخصوصیات کیفی و فیتوشیمیایی میوه سیب رقم ̓رد دلیشز̒ (Malus domestica cv. Red Delicious)

دوره 38، شماره 2، تیر 1403، صفحه 381-392
سجاد مصطفایی؛ محمدرضا اصغری

8.

تاثیر کاربرد کیتوزان و کلرورکلسیم بر کاهش پوسیدگی پس از برداشت و تغییر ویژگی های کیفی گیلاس رقم سیاه مشهد

دوره 26، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 378-384
سید رسول فینی دخت؛ محمدرضا اصغری؛ حبیب شیرزاد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب