تعداد نشریات | 50 |
تعداد شمارهها | 1,880 |
تعداد مقالات | 19,744 |
تعداد مشاهده مقاله | 12,638,104 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 7,734,073 |
1. | اثر ال-آرژنین و پوشش خوراکی ژل آلوئهورا بر خصوصیات کمی و کیفی خرمای ’پیارم‘ طی انبار | |||
دوره 37، شماره 3، آبان 1402، صفحه 669-683 | ||||
پوران کریمی تزرجی؛ سمیه رستگار؛ حامد حسن زاده خانکهدانی | ||||
2. | اثر پوشش خوراکی صمغ فارسی غنیشده با روغن دانه انار بر کیفیت لیموترش مکزیکن لایم (Citrus aurantifolia) | |||
دوره 19، شماره 3، مرداد و شهریور 1402، صفحه 79-94 | ||||
محبوبه محمدی؛ سهیلا آقایی درگیری؛ سمیه رستگار | ||||
3. | اثر پوششهای خوراکی چیتوزان، آلژینات سدیم و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر ماندگاری زردآلوی رقم رجبعلی | |||
دوره 14، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 307-320 | ||||
میثم عابدیان؛ سیدحمیدرضا ضیاءالحق؛ علی نجفی | ||||
4. | اثر پوششهای خوراکی کیتوزان و موسیلاژ بامیه بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی خلالهای سیبزمینی سرخ شده | |||
دوره 19، شماره 4، مهر و آبان 1402، صفحه 511-525 | ||||
آزاده فرازمند؛ حسین جلالی؛ علی نجفی | ||||
5. | ارزیابی ویژگیهای میکروبی، شیمیایی و حسی گوشت گوسفندی پوششدهیشده با موسیلاژ فرنجمشک در ترکیب با اسانس زنیان جهت افزایش عمرانبارمانی در دمای یخچال | |||
دوره 16، شماره 4، مهر و آبان 1399، صفحه 383-394 | ||||
بهروز علیزاده بهبهانی؛ فخری شهیدی | ||||
6. | بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی بر ماندگاری میوه هلو (رقم انجیری) | |||
دوره 8، شماره 3، مهر 1391 | ||||
ساناز اجنوردی؛ مجید جوانمرد؛ سیمین اسداللهی | ||||
7. | بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز - اسید اسکوربیک و آبگیری اسمزی در خشککردن کدو سبز | |||
دوره 8، شماره 2، تیر 1391 | ||||
اعظم سراجی؛ بابک قنبرزاده؛ محمود صوتی خیابانی؛ سارا موحد | ||||
8. | بررسی اثر پوشش خوراکی و شرایط خشک کردن بر ویژگیهای کیفی انجیر خشک | |||
دوره 15، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 77-89 | ||||
پیوند قلی پور شهرکی؛ محمد فاضل | ||||
9. | بررسی برخی خواص رئولوژیکی توت فرنگی پوششدهی شده با متیل سلولز | |||
دوره 6، شماره 1، 1395، صفحه 153-162 | ||||
زهرا ندیم؛ ابراهیم احمدی | ||||
10. | تأثیر پوشش خوراکی پروتئین آبپنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی و روغن سبوس برنج بر کیفیت شیمیایی، فیزیکی و میکروبی تخممرغ | |||
دوره 11، شماره 6، بهمن و اسفند 1394، صفحه 738-746 | ||||
ملاحت صفوی؛ مجید جوانمرد | ||||
11. | تأثیر پوشش خوراکی حاوی کربوکسیمتیلسلولز و متابیسولفیت سدیم بر ماندگاری قارچ دکمهای | |||
دوره 16، شماره 5، آذر و دی 1399، صفحه 581-605 | ||||
مهیار راد؛ حامد غفوری؛ زهره غلامی | ||||
12. | تأثیر پوششهای خوراکی لیپیدی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی کشمش | |||
دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 496-507 | ||||
اعظم ایوبی؛ ناصر صداقت؛ مهدی کاشانی نژاد؛ محبت محبی؛ مهدی نصیری محلاتی | ||||
13. | تهیه و تولید نانو کپسول ژل آلوئه ورا حاوی اسانس کاکوتیL. Ziziphora tenuior | |||
دوره 37، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 193-203 | ||||
طیبه بااراده؛ حسین آرویی؛ محبوبه ناصری؛ مجتبی ممرآبادی | ||||
14. | تولید نانو ذرات زیست تجزیه پذیر از موسیلاژهای گیاهی و بررسی اثر کاربرد آنها بصورت پوشش خوراکی | |||
دوره 26، شماره 2، شهریور 1391 | ||||
مجید عزیزی؛ فاطمه عروجعلیان؛ حسین عرفایی؛ فاطمه یزدیان؛ میترا رحمتی؛ بی بی فاطمه حقیرالسادات | ||||
15. | کاربرد قبل از برداشت کیتوزان و پوششدهی با کارواکرول بر خصوصیات بیوشیمیایی، کیفی و ماندگاری توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch) | |||
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 30 بهمن 1401 | ||||
زینب قاسمی ارشد؛ عبداله احتشام نیا؛ عیسی حزباوی؛ حسن مومیوند؛ مرتضی سلیمانی اقدم | ||||
16. | مدلسازی جمعیت میکروبی جوانه گندم پوشش داده شده با امولسیون حاوی اسانس زرین گیاه در کیتوزان تحت بسته بندی اتمسفر اصلاح شده | |||
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 20 آذر 1402 | ||||
نسیم نجفی؛ هاجر عباسی | ||||
17. | نقش ملاتونین بر خصوصیات پس از برداشت میوه گیلاس رقم ’سیاه مشهد‘ طی دوره انبارمانی | |||
دوره 36، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 71-85 | ||||
بهاره قربانی؛ رقیه نجف زاده | ||||
|