آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,971
تعداد مقالات20,267
تعداد مشاهده مقاله20,251,038
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,417,526

1.

اثر ال-‌آرژنین و پوشش خوراکی ژل آلوئه‌ورا بر خصوصیات کمی و کیفی خرمای ’پیارم‘ طی انبار

دوره 37، شماره 3، آبان 1402، صفحه 669-683
پوران کریمی تزرجی؛ سمیه رستگار؛ حامد حسن زاده خانکهدانی

2.

اثر پوشش خوراکی صمغ فارسی غنی‌شده با روغن دانه انار بر کیفیت لیموترش مکزیکن لایم (Citrus aurantifolia)

دوره 19، شماره 3، مرداد و شهریور 1402، صفحه 79-94
محبوبه محمدی؛ سهیلا آقایی درگیری؛ سمیه رستگار

3.

اثر پوشش‌های خوراکی چیتوزان، آلژینات سدیم و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر ماندگاری زردآلوی رقم رجبعلی

دوره 14، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 307-320
میثم عابدیان؛ سیدحمیدرضا ضیاءالحق؛ علی نجفی

4.

اثر پوشش‌های خوراکی کیتوزان و موسیلاژ بامیه بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی خلال‌های سیب‌زمینی سرخ شده

دوره 19، شماره 4، مهر و آبان 1402، صفحه 511-525
آزاده فرازمند؛ حسین جلالی؛ علی نجفی

5.

ارزیابی ویژگی‌های میکروبی، شیمیایی و حسی گوشت گوسفندی پوشش‌دهی‌شده با موسیلاژ فرنجمشک در ترکیب با اسانس زنیان جهت افزایش عمرانبارمانی در دمای یخچال

دوره 16، شماره 4، مهر و آبان 1399، صفحه 383-394
بهروز علیزاده بهبهانی؛ فخری شهیدی

6.

بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی بر ماندگاری میوه هلو (رقم انجیری)

دوره 8، شماره 3، مهر 1391
ساناز اجنوردی؛ مجید جوانمرد؛ سیمین اسداللهی

7.

بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز - اسید اسکوربیک و آبگیری اسمزی در خشک‌کردن کدو سبز

دوره 8، شماره 2، تیر 1391
اعظم سراجی؛ بابک قنبرزاده؛ محمود صوتی خیابانی؛ سارا موحد

8.

بررسی اثر پوشش خوراکی و شرایط خشک کردن بر ویژگی‌های کیفی انجیر خشک

دوره 15، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 77-89
پیوند قلی پور شهرکی؛ محمد فاضل

9.

بررسی برخی خواص رئولوژیکی توت فرنگی پوشش‌دهی شده با متیل سلولز

دوره 6، شماره 1، 1395، صفحه 153-162
زهرا ندیم؛ ابراهیم احمدی

10.

تأثیر پوشش خوراکی پروتئین آب‌پنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی و روغن سبوس برنج بر کیفیت شیمیایی، فیزیکی و میکروبی تخم‌مرغ

دوره 11، شماره 6، بهمن و اسفند 1394، صفحه 738-746
ملاحت صفوی؛ مجید جوانمرد

11.

تأثیر پوشش خوراکی حاوی کربوکسی‌متیل‌سلولز و متابی‌سولفیت‌ سدیم بر ماندگاری قارچ دکمه‌ای

دوره 16، شماره 5، آذر و دی 1399، صفحه 581-605
مهیار راد؛ حامد غفوری؛ زهره غلامی

12.

تأثیر پوشش‌های خوراکی لیپیدی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی کشمش

دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 496-507
اعظم ایوبی؛ ناصر صداقت؛ مهدی کاشانی نژاد؛ محبت محبی؛ مهدی نصیری محلاتی

13.

تاثیر پوشش خوراکی آلژینات و اسانس آویشن شیرازی بر صفات کیفی میوه کنار هندی (Ziziphus mauritiana Lam.) در طول انبار

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 12 بهمن 1402
عالیه سادات رفعت حقیقی؛ لیلا جعفری؛ عبدالمجید میرزاعلیان؛ فرزین عبدالهی

14.

تهیه و تولید نانو کپسول ژل آلوئه ورا حاوی اسانس کاکوتیL. Ziziphora tenuior

دوره 37، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 193-203
طیبه بااراده؛ حسین آرویی؛ محبوبه ناصری؛ مجتبی ممرآبادی

15.

تولید نانو ذرات زیست تجزیه پذیر از موسیلاژهای گیاهی و بررسی اثر کاربرد آنها بصورت پوشش خوراکی

دوره 26، شماره 2، شهریور 1391
مجید عزیزی؛ فاطمه عروجعلیان؛ حسین عرفایی؛ فاطمه یزدیان؛ میترا رحمتی؛ بی بی فاطمه حقیرالسادات

16.

کاربرد قبل از برداشت کیتوزان با کارواکرول بر خصوصیات بیوشیمیایی، کیفی و ماندگاری توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch)

دوره 19، شماره 5، آذر و دی 1402، صفحه 617-633
زینب قاسمی ارشد؛ عبداله احتشام نیا؛ عیسی حزباوی؛ حسن مومیوند؛ مرتضی سلیمانی اقدم

17.

مدلسازی جمعیت میکروبی جوانه گندم پوشش داده شده با امولسیون حاوی اسانس زرین‌گیاه در کیتوزان تحت بسته‌بندی اتمسفر اصلاح شده

دوره 19، شماره 6، بهمن و اسفند 1402، صفحه 125-141
نسیم نجفی؛ هاجر عباسی

18.

نقش ملاتونین بر خصوصیات پس از برداشت میوه گیلاس رقم ’سیاه مشهد‘ طی دوره انبارمانی

دوره 36، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 71-85
بهاره قربانی؛ رقیه نجف زاده



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب