آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,949
تعداد مقالات20,119
تعداد مشاهده مقاله16,730,001
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,789,932

1.

An Analysis of the Effects of Saffron Cultivation on the Quality of Life of Rural Households (Case Study: Rostaq Dehestan in Khalilabad County)

دوره 7، شماره 2، مهر 2018، صفحه 79-95
Seyyed Amir Mohammad Alavizadeh؛ Aliakbar Zendehdel؛ Ali Izadi

2.

Evaluating the Spatial Distribution of Saffron in Afghanistan and Factors Affecting its International Marketing

دوره 2، شماره 1، شهریور 2013، صفحه 97-113
mahmoodreza mirlotfi؛ Sayyed Amir Mohammad Alavizadeh؛ nima safarpour

3.

Factors Affecting Saffron Farmers’ Willingness to Expand Saffron Cultivation (Case Study: Torbat-e-Heydarieh Region)

دوره 6، شماره 4، فروردین 2018، صفحه 15-29
Toktam Mohtashami؛ Bahareh Zandi Dareh Gharibi

4.

Investigation Relationship between Social Capital and Efficiency (Case Study: Saffron Producers of Ferdows County)

دوره 4، شماره 2، شهریور 2015، صفحه 21-34
Karim Naderi Mahdei؛ Mohammad Hassan Fotros؛ Seyyed Mohammad Jafar Esfahani

5.

The Gender Analysis of the Saffron Production Process in Rural Areas (Case Study: Torbat-e-Jam and Bakherz Counties)

دوره 8، شماره 1، خرداد 2019، صفحه 95-110
Farahnaz Akbaroghli؛ Marziyeh Nouri

6.

اثر مدیریت تغذیه‌ای بر عملکرد گل و رشد بنه در گیاه زعفران مزروعی (Crocus sativus L.)

دوره 28، شماره 3، آذر 1393، صفحه 427-434
پرویز رضوانی مقدم؛ علی اصغر محمدآبادی؛ حمید رضا فلاحی؛ مهسا اقحوانی شجری

7.

اثر مقدار کود و زئولیت‌های کلسیمی، پتاسیمی و ترکیبی بر کاهش آبشویی نیترات از خاک

دوره 30، شماره 3، شهریور 1395، صفحه 829-841
محسن احمدی؛ عباس خاشعی سیوکی؛ محمد حسن سیاری

8.

برآورد ردپای آب و آب مجازی برای تعیین الگوی کشت بهینه؛ مطالعه موردی: شهرستان‌های قائنات و زیرکوه

دوره 14، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 173-191
حمیدرضا ابوترابی؛ محمود رمرودی؛ محمدرضا اصغری پور؛ محمد صادق غضنفری مقدم

9.

بررسی امکان جداکردن ناخالصی‌ها از کلاله‌ی زعفران با استفاده از یک جداکننده‌ی الکترواستاتیک

دوره 5، شماره 1، 1394، صفحه 44-51
حمید مرتضی پور؛ سهیلا مشیری راد؛ منصوره اخباری

10.

بررسی تأثیر فاصله آبیاری و ترکیب های کشت مخلوط مرزنجوش (Origanum vulgare) و زعفران (Crocus sativus) بر خنک شدن بنه ها بمنظور کاهش اثرات نامطلوب تغییر اقلیم

دوره 11، شماره 3، مهر 1392
علیرضا کوچکی؛ جواد شباهنگ؛ سرور خرم دل؛ ریحانه عظیمی

11.

تأثیر آمیخته بازاریابی بر ارزش ویژه برند در صنعت زعفران

دوره 37، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 103-117
امیررضا کنجکاو منفرد؛ علی جمدی؛ زهره السادات دعائی؛ عالیه حق‌بین

12.

تاثیر آلودگی بنه زعفران به قارچ‌های خاکزاد بر زیست‌شناسی، رفتار و توانایی خسارت‌زایی کنه Rhizoglyphus robini Claparede (Acari: Astigmata)

دوره 37، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 33-43
علیرضا امیری جامی

13.

مدل‌سازی رهایش ترکیبات مؤثره‌ی نانوریزپوشانی شده‌ی زعفران از فاز داخلی امولسیون دوگانه آب در روغن در آب

دوره 12، شماره 2، خرداد و تیر 1395، صفحه 308-317
افشین فریدی اسفنجانی؛ سید مهدی جعفری؛ الهام اسدپور؛ حبیب الله میرزایی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب