آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,255
تعداد مشاهده مقاله19,603,345
تعداد دریافت فایل اصل مقاله10,972,470

1.

اثر کاهش لاکتوز با کمک اولترافیلتراسیون بر میزان استالدهید و ویژگی‌های حسی دوغ

دوره 15، شماره 5، آذر و دی 1398، صفحه 613-622
رضا مبصرفر؛ سید علی مرتضوی

2.

اسانس پونه: ترکیبات شیمیایی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی، فنل کل و اثر سایتوتوکسیک آن بر رده سلولی HT29

دوره 16، شماره 5، آذر و دی 1399، صفحه 643-653
هادی تناور؛ حسن برزگر؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمدامین مهرنیا

3.

بررسی اثرات اسید استیک و تخمیر خمیر بر میزان آکریل آمید نان سنگک

دوره 11، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1394، صفحه 100-106
رضا فرهوش؛ محمد شاهدی؛ علی شریف

4.

بررسی فیتوشیمیایی و توان دگرآسیبی اسانس برگ بنگرو (Vitex pseudo-negundo)بر جوانه‎زنی و رشد گیاهچه پنیرک و چاودار

دوره 32، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 83-90
محمدرضا بازیار؛ محمود عطارزاده؛ محمود دژم؛ غلامرضا نیک‎فرجام

5.

شناسایی ترکیبات شیمیایی، قدرت آنتی‌اکسیدانی، محتوای تام فنل و فلاونوئید کل و سمیت سلولی اسانس رزماری

دوره 18، شماره 4، مهر و آبان 1401، صفحه 467-482
محسن ابراهیمی همتی کیخا؛ حسین جوینده؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد نوشاد

6.

مطالعه توزیع فیتو استرول و تغییرات رنگ در ماست غنی شده با فیتواسترول به روش کروماتوگرافی گازی و نرم افزار فتوشاپ

دوره 8، شماره 3، مهر 1391
زهرا ایزدی؛ علی نصیرپور؛ قاسمعلی گروسی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب