آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,272
تعداد مشاهده مقاله20,612,635
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,696,750

1.

اثر بازدارندگی اسانس زیره سیاه بر رشد باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در محیط‌های مدل شبیه‎سازی‌شده و گوشت ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum)

دوره 10، شماره 2، تیر 1393
ثنا ربیعی؛ هدایت حسینی؛ مسعود رضائی

2.

اثر عوامل محیطی بر روی خواص ضدلیستریایی نایسین

دوره 11، شماره 2، خرداد و تیر 1394، صفحه 211-217
میرحسن موسوی؛ نسیم شاویسی

3.

استفاده از پروتئین هیدرولیزشده امعاء و احشاء ماهی هوور (Thunnus tonggol) به‌عنوان محیط کشت پایه باکتری لیستریا مونوسیتوژنز (Listeria monocytogenes)

دوره 8، شماره 3، مهر 1391
مرجانه علی نژاد؛ بهاره شعبان پور؛ رضا صفری؛ مژگان علی نژاد؛ حسن نصراله زاده ساروی

4.

بررسی تأثیر اسانس‌های ریحان و مریم گلی کبیر بر رشد لیستریا مونوسیتوژنز و آسپرژیلوس فلاووس در پنیر سفید ایرانی

دوره 12، شماره 2، خرداد و تیر 1395، صفحه 286-295
مریم عزیزخانی؛ فهیمه توریان؛ مریم بریری

5.

بررسی خواص حسی و اثر ضدمیکروبی اسانس کندر و موسیر بر باکتری لیستریا مونوسیتوژنر در پنیر سفید آب‌نمکی

دوره 16، شماره 4، مهر و آبان 1399، صفحه 343-356
فرناز صادقی؛ لیلا ناطقی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب