تعداد نشریات | 50 |
تعداد شمارهها | 1,874 |
تعداد مقالات | 19,717 |
تعداد مشاهده مقاله | 12,061,759 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 7,642,922 |
1. | اثرات ال-کارنیتین و امولسیفایر در جیرههای کم انرژی بر عملکرد رشد، قابلیت هضم مواد مغذی، فراسنجههای بیوشیمیایی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجههای گوشتی | |
دوره 14، شماره 4، دی 1401، صفحه 531-547 | ||
علی شاهمرادی؛ شکوفه غضنفری؛ سید داود شریفی | ||
2. | ارزیابی ویژگیهای کمی و کیفی ناگت مرغ بدون گلوتن حاوی آرد کینوا و هیدروکسی پروپیل متیل سلولز(HPMC) | |
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 14 آذر 1401 | ||
غزال شکاری؛ الناز میلانی؛ الهام آذرپژوه | ||
3. | بررسی اهمیت حلال در تخلیص آبی اجسام روغنی از دانه کلزا | |
دوره 15، شماره 5، آذر و دی 1398، صفحه 577-582 | ||
فاطمه سعادت؛ سید هادی رضوی؛ هوشنگ علیزاده | ||
4. | بررسی تغییرات فیزیکی و شیمیایی مارگارین سرخ کردنی مایع پس از حرارت دهی در دفعات متوالی | |
دوره 8، شماره 4، دی 1391 | ||
مریم آذری فر؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ امیرحسین الهامی راد؛ محمد آرمین | ||
5. | بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی صمغ زدو تراوشی از گیاه Amygdalus scoparia Spach در منطقه میان جنگل استان فارس | |
دوره 8، شماره 3، مهر 1391 | ||
هدی خالصی؛ محمد علیزاده خالد آباد؛ محمود رضازاد باری | ||
6. | تأثیر امواج فراصوت و امولسیفایر مونو دی گلیسرید بر کیفیت کیک فنجانی | |
دوره 11، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1394، صفحه 31-40 | ||
سحر پاکباطن؛ مهدی کریمی؛ امیرحسین الهامی راد؛ زهرا شیخ الاسلامی | ||
7. | تاثیر نسبت روغن و مقدار امولسیفایر بر خصوصیات نانوامولسیون روغن دانه چیا | |
دوره 18، شماره 2، خرداد و تیر 1401، صفحه 295-305 | ||
سارا فروزنده؛ محمد فاضل | ||