آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,996
تعداد مقالات20,526
تعداد مشاهده مقاله25,761,642
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,568,468

1.

اثرات ال-کارنیتین و امولسیفایر در جیره‌های کم انرژی بر عملکرد رشد، قابلیت هضم مواد مغذی، فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه‌های گوشتی

دوره 14، شماره 4، دی 1401، صفحه 531-547
علی شاهمرادی؛ شکوفه غضنفری؛ سید داود شریفی

2.

ارزیابی ویژگی‌های کمی و کیفی ناگت مرغ بدون گلوتن حاوی آرد کینوا و هیدروکسی‌پروپیل متیل سلولز (HPMC)

دوره 20، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1403، صفحه 47-62
غزال شکاری؛ الناز میلانی؛ الهام آذرپژوه

3.

بررسی اهمیت حلال در تخلیص آبی اجسام روغنی از دانه کلزا

دوره 15، شماره 5، آذر و دی 1398، صفحه 577-582
فاطمه سعادت؛ سید هادی رضوی؛ هوشنگ علیزاده

4.

بررسی تغییرات فیزیکی و شیمیایی مارگارین سرخ کردنی مایع پس از حرارت دهی در دفعات متوالی

دوره 8، شماره 4، دی 1391
مریم آذری فر؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ امیرحسین الهامی راد؛ محمد آرمین

5.

بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی صمغ زدو تراوشی از گیاه Amygdalus scoparia Spach در منطقه میان جنگل استان فارس

دوره 8، شماره 3، مهر 1391
هدی خالصی؛ محمد علیزاده خالد آباد؛ محمود رضازاد باری

6.

تأثیر امواج فراصوت و امولسیفایر مونو دی گلیسرید بر کیفیت کیک فنجانی

دوره 11، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1394، صفحه 31-40
سحر پاکباطن؛ مهدی کریمی؛ امیرحسین الهامی راد؛ زهرا شیخ الاسلامی

7.

تاثیر نسبت روغن و مقدار امولسیفایر بر خصوصیات نانوامولسیون روغن دانه چیا

دوره 18، شماره 2، خرداد و تیر 1401، صفحه 295-305
سارا فروزنده؛ محمد فاضل


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب