تعداد نشریات | 50 |
تعداد شمارهها | 1,875 |
تعداد مقالات | 19,726 |
تعداد مشاهده مقاله | 12,302,089 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 7,677,024 |
1. | ارزیابی کینتیک خشک شدن و بهینهیابی شرایط خشک کردن مایکروویو- هوای داغ پسماند میوه به | |
دوره 12، شماره 6، بهمن و اسفند 1395، صفحه 750-757 | ||
آدینه انور؛ بهزاد ناصحی؛ محمد نوشاد؛ حسن برزگر | ||
2. | امکان استفاده از صمغ کتیرا و پودر آبپنیر بهعنوان جایگزین تخم مرغ در فرمولاسیون سس مایونز | |
دوره 12، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 49-60 | ||
سهیل امیری؛ مرتضی خمیری؛ مهران اعلمی | ||
3. | بررسی امکان تولید شیرینی مسقطی رژیمی حاوی قارچ گانودرما لوسیدیوم با جایگزینی شکر و نشاسته گندم با سوکرالوز-ایزومالت و نشاسته سیبزمینی توسط روش سطح پاسخ | |
دوره 17، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 701-716 | ||
مرتضی حیدریان؛ محمد گلی | ||
4. | بهینهسازی موقعیتهای فشارسنجی در شبکۀتوزیع آب بهمنظور بهکارگیری در کالیبراسیون با اعمال نشت های گره ای فرضی | |
دوره 26، شماره 1، بهمن 1393، صفحه 133-142 | ||
علی نصیریان؛ محمود فغفور مغربی | ||
5. | بهینهیابی برهمکنش پروتئین آبپنیر-صمغ دانه شاهی بهروش سطح پاسخ و بررسی خواص کفزایی نمونه بهینه | |
دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 437-449 | ||
زهرا خلوصی؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ سید محمد علی رضوی | ||
6. | بهینهیابی فرمول نان حجیم حاوی صمغهای فارسی و ریحان | |
دوره 16، شماره 4، مهر و آبان 1399، صفحه 395-408 | ||
مسعود حفیظ؛ زهرا شیخ الاسلامی | ||
7. | توسعه و ارزیابی خصوصیات لیپوزوم بهینهیابی شده جهت درونپوشانی کورکومین | |
دوره 19، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1402، صفحه 57-78 | ||
سیده فاطمه موسوی بایگی؛ آرش کوچکی؛ بهروز قرآنی؛ محبت محبی | ||
8. | طراحی و بهینهیابی سامانه رنگسنجی نرمافزاری مواد غذایی | |
دوره 9، شماره 4، دی 1392 | ||
حسن غیاثی؛ شاهرخ جبرائیلی؛ سید مهدی جعفری؛ یحیی مقصودلو | ||