آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,875
تعداد مقالات19,726
تعداد مشاهده مقاله12,302,089
تعداد دریافت فایل اصل مقاله7,677,024

1.

ارزیابی کینتیک خشک شدن و بهینه‌یابی شرایط خشک کردن مایکروویو- هوای داغ پسماند میوه به

دوره 12، شماره 6، بهمن و اسفند 1395، صفحه 750-757
آدینه انور؛ بهزاد ناصحی؛ محمد نوشاد؛ حسن برزگر

2.

امکان استفاده از صمغ کتیرا و پودر آب‌پنیر به‌عنوان جایگزین تخم مرغ در فرمولاسیون سس مایونز

دوره 12، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 49-60
سهیل امیری؛ مرتضی خمیری؛ مهران اعلمی

3.

بررسی امکان تولید شیرینی مسقطی رژیمی حاوی قارچ گانودرما لوسیدیوم با جایگزینی شکر و نشاسته گندم با سوکرالوز-ایزومالت و نشاسته سیب‌زمینی توسط روش سطح پاسخ

دوره 17، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 701-716
مرتضی حیدریان؛ محمد گلی

4.

بهینه‌سازی موقعیت‌های فشارسنجی در شبکۀ‌توزیع آب به‌منظور به‌کارگیری در کالیبراسیون با اعمال نشت های گره ای فرضی

دوره 26، شماره 1، بهمن 1393، صفحه 133-142
علی نصیریان؛ محمود فغفور مغربی

5.

بهینه‌یابی برهم‌کنش پروتئین آب‌پنیر-صمغ دانه شاهی به‌روش سطح پاسخ و بررسی خواص کف‌زایی نمونه بهینه

دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 437-449
زهرا خلوصی؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ سید محمد علی رضوی

6.

بهینه‌‏یابی فرمول نان حجیم حاوی صمغ‌های فارسی و ریحان

دوره 16، شماره 4، مهر و آبان 1399، صفحه 395-408
مسعود حفیظ؛ زهرا شیخ الاسلامی

7.

توسعه و ارزیابی خصوصیات لیپوزوم بهینه‌یابی شده جهت درون‌پوشانی کورکومین

دوره 19، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1402، صفحه 57-78
سیده فاطمه موسوی بایگی؛ آرش کوچکی؛ بهروز قرآنی؛ محبت محبی

8.

طراحی و بهینه‌یابی سامانه رنگ‌سنجی نرم‌افزاری مواد غذایی

دوره 9، شماره 4، دی 1392
حسن غیاثی؛ شاهرخ جبرائیلی؛ سید مهدی جعفری؛ یحیی مقصودلو


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب