آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,095
تعداد مقالات21,689
تعداد مشاهده مقاله81,343,837
تعداد دریافت فایل اصل مقاله25,652,589

1.

اثر جمعیت‌های مختلف باکتریایی و قارچی بر روی آزادسازی پتاسیم خاک

دوره 1، شماره 2، مهر 1388، صفحه 65-70
اکرم فرشادی راد؛ اسماعیل دردی پور؛ محمد حسین ارزانش

2.

ارزیابی سطح توسعه سامانه‌های تولید قارچ خوراکی در ایران در بازه 1395 تا 1400

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 24 فروردین 1404
مرتضی زنگنه؛ احسان گودینی

3.

افزایش ماندگاری قارچ تکمه‌ای با اسانس خوشاریزه و بسته‌بندی نانوکامپوزیت پلی اتیلن-رس

دوره 17، شماره 2، خرداد و تیر 1400، صفحه 315-328
سیف اله حمزه کلکناری؛ حجت اله بداقی؛ زیبا قسیمی حق

4.

بررسی تأثیر مایکوریزا و آزوسپیریلوم بر مقاومت ارقام گندم به زنگ زرد

دوره 30، شماره 3، مهر 1395، صفحه 379-387
مجید جیریایی؛ هادی اسلامی؛ علی رستمی

5.

بررسی توانایی تجزیه زیستی کاه و کلش گندم (Tritichum aestivum L.) توسط گونه‌های مختلف جنس تریکودرما (Trichoderma spp.)

دوره 2، شماره 1، فروردین 1389، صفحه 12-18
علیرضا آستارایی؛ محمد فارسی؛ علی پاکدین پاریزی؛ مرجان قائمی؛ فرنوش فلاح پور

6.

بررسی نسبی تولید آنزیم لیپاز و کیتیناز قارچ‌های جدا شده از نماتد سیستی چغندرقند در شرایط آزمایشگاهی

دوره 34، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 1-13
اعظم سلیمانی؛ عصمت مهدیخانی مقدم؛ حمید روحانی

7.

تأثیر تیمارهای ویتامین C و B بر عملکرد قارچ تکمه‌ای و عمر پس از برداشت آن

دوره 36، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 43-56
سعید خسروی؛ مریم حقیقی؛ منیره محنت کش

8.

تعیین کارایی و حد مطلوب استفاده از نهاده‌های تولید قارچ خوراکی تحت شرایط عدم حتمیت در ایران

دوره 35، شماره 3، مهر 1400، صفحه 231-244
مصطفی مردانی نجف آبادی؛ عباس عبدشاهی؛ فاطمه یاوری؛ فاطمه نقی بیرانوند

9.

حذف آفت‌کش کنفیدور از آب‌های آلوده توسط گونه‌های مختلف قارچ تریکودرما

دوره 30، شماره 5، آذر 1395، صفحه 1543-1555
فرناز ارشادفتح؛ حسین بانژاد؛ فریبا محسن زاده

10.

شناسایی مورفولوژیکی و مولکولی فوزاریوم‌های (Fusarium spp.) اِندوفیت ریشه جودره (Hordeum spontaneum) و شلمی (Rapistrum rugosum)

دوره 35، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 1-10
فرشید نورالوندی؛ حسن علیزاده؛ حسین صارمی؛ غلامرضا صالحی جوزانی

11.

مطالعه اثر اسید سیتریک، اسید آسکوربیک و سدیم متابی سولفیت بر رنگ و خصوصیات کف-زایی پوره ی قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus)

دوره 9، شماره 2، تیر 1392
آتنا پاسبان؛ محبت محبی؛ هاشم پورآذرنگ؛ مهدی وریدی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب