1.

ارزیابی دما و مدت زمان نگهداری بر اکسیداسیون کره بادام‌زمینی

دوره 17، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 773-783
مریم رواقی؛ آزاده خدابخشیان

2.

ارزیابی ویژگی‌های میکروبی، شیمیایی و حسی گوشت گوسفندی پوشش‌دهی شده با موسیلاژ فرنجمشک در ترکیب با اسانس زنیان جهت افزایش عمرانبارمانی در دمای یخچال

دوره 16، شماره 4، مهر و آبان 1399، صفحه 383-394
بهروز علیزاده بهبهانی؛ فخری شهیدی

3.

بررسی اثر نوع بسته‌بندی، دما و مدت انبارداری بر برخی ویژگی‌های روغن بذر گل مغربی Oenothera biennis L.))

دوره 35، شماره 1، بهار 1400، صفحه 25-37
مجید عزیزی؛ هدی احمدی؛ حسین آروئی

4.

بررسی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و بیوشیمیایی پسته دانشمندی (Daneshmandi Cv. Pistacia vera L.) در مقایسه با برخی ارقام تجاری استان خراسان

دوره 28، شماره 1، بهار 1393، صفحه 10-17
محمدشاهین دانشمندی؛ مجید عزیزی؛ رضا فرهوش

5.

تاثیر سطح تماس با اتمسفر و دو دمای معمول نگهداری بر پایداری اکسایشی مغز گردو

دوره 9، شماره 4، زمستان 1392
حامد حسینی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ یحیی مقصودلو

6.

تاثیر نوع بسته‌بندی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی مغز گردو طی مدت نگهداری آن

دوره 14، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 699-713
سمیه رستگار؛ اعظم شجاعی؛ بهجت تاج الدین


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.