1.

اثر اسید هیومیک بر فراهمی کود فسفر و برخی صفات فیزیولوژیکی گیاه کلزا

دوره 33، شماره 6، زمستان 1398، صفحه 873-884
آمنه جهاندیده؛ مجتبی بارانی مطلق؛ اسماعیل دردی پور؛ رضا قربانی نصرآبادی

2.

اثر تیامین، اسید آسکوربیک و اسید جیبرلیک، بر برخی شاخص های رشد، میزان رنگیزه‌ها و قند احیاء در گل اطلسی

دوره 30، شماره 1، بهار 1395، صفحه 141-150
مسلم صالحی؛ وحیدرضا صفاری؛ شیما حسن زاده فرد

3.

ارزیابی ترکیبات فیتوشیمیایی میوه برخی از ارقام و ژنوتیپ های آلو و گوجه

دوره 31، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 789-802
زهرا فلاتی؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ علی عبادی

4.

بررسی اثر قارچ مایکوریز، هیومیک اسید و ورمی‌کمپوست بر روی ویژگی‌های بیوشیمیایی و عملکردی گیاه ماریتیغال (Silybum marianum)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 22 خرداد 1400
فروزان نیکخواه نایینی؛ علی رضا لادن مقدم؛ پژمان مرادی؛ وحید عبدوسی؛ مهدی رضایی

5.

بررسی کنترل علف‌های هرز بر صفات بیوشیمیایی، محتوای نسبی آب برگ و عملکرد دانه در کشت مخلوط ارقام گندم

دوره 18، شماره 3، پاییز 1399، صفحه 297-308
عاطفه رضایی؛ احسان بیژن زاده؛ علی بهپوری

6.

پاسخ فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی مرتبط با عملکرد بالنگوی شهری (Lallemantia iberica Fisch) به ازتوباکتر در مقایسه با کود اوره در خاک شور

دوره 13، شماره 3، پاییز 1400، صفحه 519-538
نیلوفر باقری؛ علیرضا پیرزاد

7.

مقایسه خواص آنتی‌اکسیدانی 21 توده جعفری بومی ایران در شرایط اهواز

دوره 28، شماره 2، تابستان 1393، صفحه 236-244
زیبا بیراوند؛ ناصر عالم‌زاده‌انصاری؛ موسی موسوی؛ عباس کوهپایگانی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.