آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,977
تعداد مقالات20,293
تعداد مشاهده مقاله23,149,969
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,344,254

1.

Antibacterial eff ect of Lavandula stoechas and Origanum majorana essential oils against Staphylococcus aureus, Streptococcus agalactiae, and Escherichia coli

دوره 11، شماره 1، مهر 2019، صفحه 35-41
samira noori؛ Reza Rahchamani؛ Javad Bayat Kohsar؛ fatemeh Bahri Binabaj

2.

ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی باکتری‌های اسید لاکتیک جداشده از دستگاه گوارش زنبور های عسل Apis mellifera

دوره 14، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 131-146
سمیرا طوطیایی؛ ناهید مژگانی؛ ناصر هرزندی؛ مجتبی محرمی؛ لادن مخبرالصفا

3.

بررسی ترکیبات مؤثره و اثرات ضد باکتریایی اسانس کرفس کوهی (Kelussia odoratissima Mozaff) و کلپوره (Teucrium polium) بر برخی از پاتوژن‌های مواد غذایی

دوره 28، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 487-495
منصور مشرقی؛ مجید عزیزی؛ فاطمه عروجعلیان؛ ناصر شاه طهماسبی

4.

تعیین ترکیبات شیمیایی، ویژگی‌های ضداکسایشی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس دانه گشنیز بر تعدادی از میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا

دوره 16، شماره 2، خرداد و تیر 1399، صفحه 221-233
مرضیه امیدی میرزائی؛ محمد حجتی؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد نوشاد

5.

تولید نانولیپوزوم‌های حامل نایسین با پوشش کیتوزان و ارزیابی خواص فیزیکی و ضدباکتریایی محصول علیه Bacillus cereus و Staphylococcus aureus

دوره 18، شماره 4، مهر و آبان 1401، صفحه 561-573
سهیل ریحانی پول؛ سکینه یگانه؛ رضا صفری

6.

فعالیت ضدباکتریایی و آنالیز فیزیکوشیمیایی چند نوع عسل با منشاء گیاهی مختلف در استان گلستان

دوره 14، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 273-282
سمانه هیزمی شیره جینی؛ هادی کوهساری؛ سیده زهرا سیدالنگی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب