آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,968
تعداد مقالات20,244
تعداد مشاهده مقاله19,251,526
تعداد دریافت فایل اصل مقاله10,676,228

1.

بررسی اثر زیست‌توده ریزجلبک Spirulina platensis” “ بر کینتیک اسیدی شدن و ویژگی‌های ریزساختاری ماست

دوره 11، شماره 2، خرداد و تیر 1394، صفحه 152-160
سید امیر توکلی لاهیجانی؛ فخری شهیدی؛ مهدی وریدی؛ محبت محبی

2.

بررسی اثر سطوح مختلف ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگی‌ های تغذیه‌ ای، فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی

دوره 16، شماره 2، خرداد و تیر 1399، صفحه 207-220
نگین زنگنه؛ حسن برزگر؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمدامین مهرنیا

3.

بررسی خصوصیات هم‌افزایی و هم‌ستیزی عصاره جلبک اسپیرولینا و گیاه گازرخ در روغن زیتون بکر

دوره 18، شماره 2، خرداد و تیر 1401، صفحه 343-365
ساناز فلاح تفتی زاده؛ غلامرضا عبدی؛ فاطمه زنده بودی؛ مهدی محمدی

4.

بررسی سطوح مختلف ریزجلبک Spirulina platensis بر ریزساختار و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی پاستیل کیوی

دوره 12، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 21-33
اسماعیل خزایی؛ فخری شهیدی؛ سید علی مرتضوی؛ محبت محبی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب