تعداد نشریات | 50 |
تعداد شمارهها | 1,876 |
تعداد مقالات | 19,735 |
تعداد مشاهده مقاله | 12,590,032 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 7,712,919 |
1. | بررسی اثر فرایند فراصوت دمایی بر خصوصیات کیفی عصاره زرشک بیدانه (Berberis vulgaris) | |
دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 627-636 | ||
محمد فرهادی چیتگر؛ مهران اعلمی؛ الناز میلانی؛ یحیی مقصودلو | ||
2. | بهینهسازی فرایند رفع انجماد گوشت مرغ چرخ شده توسط روش ترکیبی تشعشع مادون قرمز- هوای گرم با استفاده از روش سطح پاسخ | |
دوره 14، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 461-472 | ||
مینا داودی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ امان محمد ضیایی فر؛ محمد قربانی | ||
3. | تأثیر افزودن اوره، ملاس و سود بر ترکیب شیمیایی، تجزیهپذیری و خصوصیات تولید گاز گیاه کامل نی(Pragmates austrialis) | |
دوره 7، شماره 2، تیر 1394، صفحه 120-128 | ||
رضا ولی زاده؛ مهدی محمودی ابیانه؛ امین صلاحی | ||
4. | تاثیر محلولهای نمک و شکر بر روی خصوصیات کیفی، میکروبی و حسی فیش فینگر ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthysmolitrix) طی نگهداری در یخچال | |
دوره 16، شماره 2، خرداد و تیر 1399، صفحه 193-205 | ||
مهری ذوالفقاری؛ اسحق زکی پور رحیم آبادی؛ مهین ریگی؛ مجید علیپور | ||