آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,996
تعداد مقالات20,515
تعداد مشاهده مقاله25,714,006
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,542,906

1.

بررسی اثر فرایند فراصوت دمایی بر خصوصیات کیفی عصاره زرشک بی‌دانه (Berberis vulgaris)

دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 627-636
محمد فرهادی چیتگر؛ مهران اعلمی؛ الناز میلانی؛ یحیی مقصودلو

2.

بهینه‌سازی فرایند رفع انجماد گوشت مرغ چرخ شده توسط روش ترکیبی تشعشع مادون قرمز- هوای گرم با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 14، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 461-472
مینا داودی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ امان محمد ضیایی فر؛ محمد قربانی

3.

تأثیر افزودن اوره، ملاس و سود بر ترکیب شیمیایی، تجزیه‌پذیری و خصوصیات تولید گاز گیاه کامل نی(Pragmates austrialis)

دوره 7، شماره 2، تیر 1394، صفحه 120-128
رضا ولی زاده؛ مهدی محمودی ابیانه؛ امین صلاحی

4.

تاثیر محلول‌های نمک و شکر بر روی خصوصیات کیفی، میکروبی و حسی فیش فینگر ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthysmolitrix) طی نگهداری در یخچال

دوره 16، شماره 2، خرداد و تیر 1399، صفحه 193-205
مهری ذوالفقاری؛ اسحق زکی پور رحیم آبادی؛ مهین ریگی؛ مجید علیپور


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب