آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,271
تعداد مشاهده مقاله20,461,362
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,581,476

1.

The anti-planktonic and anti-biofilm formation activity of Iranian pomegranate peel hydro-extract against Staphylococcus aureus

دوره 12، شماره 1، شهریور 2020، صفحه 1-9
Hadi Ebrahimnejad؛ Maryam Ebadi؛ Ladan Mansouri-Najand

2.

اثرات آنتی اکسیدانی α-توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار در جیره های حاوی روغن ماهی بر کیفیت گوشت ران و سینه جوجه های گوشتی

دوره 7، شماره 3، مهر 1394، صفحه 305-317
حسن صالح؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی؛ رضا فرهوش؛ پوران ابریشم چی

3.

اثرات فیلم کامپوزیتی خوراکی نشاسته- کیتوزان حاوی ترکیب عصاره پوست انار و اسانس روغنی کاکوتی بر ماندگاری گوشت قرمز در زمان نگهداری

دوره 14، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 371-382
تورج مهدیزاده؛ حسین تاجیک؛ علی مجدر لنگرودی

4.

بررسی پتانسیل زغال فعال تولیدی از پوست انار به‌عنوان جاذب رنگ و فلزات دو و سه‌ ظرفیتی در محیط‌های مایع

دوره 15، شماره 2، خرداد و تیر 1398، صفحه 369-380
نرگس هادی گل؛ مریم فهیم دانش؛ سپیده حسینی

5.

تأثیر افزودن پوست انار، صمغ گوار و آنزیم همی‌سلولاز بر خصوصیات کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه نشاسته گندم

دوره 14، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 217-228
سپیده اعتزازیان؛ محمد فاضل؛ هاجر عباسی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب