1.

بررسی اثر نوع بسته‌بندی، دما و مدت انبارداری بر برخی ویژگی‌های روغن بذر گل مغربی Oenothera biennis L.))

دوره 35، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 25-37
مجید عزیزی؛ هدی احمدی؛ حسین آرویی

2.

بررسی تأثیر شرایط برشته‌کردن و بسته‌بندی بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی مغز بادام کوهی رقم Amygdalus scoparia L طی دوره نگهداری

دوره 17، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 673-689
مریم السادات ناظمی؛ سارا انصاری

3.

تأثیر بسته‌بندی با اتمسفر تغییریافته برخصوصیات فیزیکوشیمیایی گل زعفران طی زمان نگهداری

دوره 10، شماره 3، مهر 1393
سودابه عین افشار؛ پروین شرایعی؛ مژگان شورمیج؛ راضیه نیازمند

4.

تأثیر بسته‌های نانوکامپوزیت بر خواص کیفی و ماندگاری میوه آلو رقم سانتارزا

دوره 11، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1394، صفحه 88-99
صلاح فهیمی نیا؛ لطفعلی ناصری

5.

تاثیر پوشش و بسته‌بندی مختلف بر روی تغییرات شاخص رنگ میوه خرمالو در بارگذاری شبیه استاتیکی

دوره 18، شماره 3، مرداد و شهریور 1401، صفحه 1-14
سجاد جعفرزاده؛ محسن آزادبخت؛ فریال وارسته؛ محمد واحدی ترشیزی

6.

تاثیر نوع بسته‌بندی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی مغز گردو طی مدت نگهداری آن

دوره 14، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 699-713
سمیه رستگار؛ اعظم شجاعی؛ بهجت تاج الدین

7.

تشخیص بی‌درنگ بطری‌های معیوب در خط تولید نوشابه با استفاده از ماشین‌بینایی

دوره 9، شماره 1، 1398، صفحه 123-137
ولی رسولی شربیانی؛ امید فرهنگی؛ ابراهیم تقی نژاد

8.

تهیه بیوپلیمر بر پایه آگار استخراج شده از جلبک قرمز Acanthophora خلیج فارس و ارزیابی خواص آن

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 12 دی 1401
مهدی حاجی عبدالرسولی؛ پریسا دیانت؛ مرتضی یوسف زادی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب