آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,271
تعداد مشاهده مقاله20,493,431
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,602,691

1.

تأثیر دمای کاندیشنینگ بر کیفیت فیزیکی پلت، انرژی قابل سوخت و ساز و قابلیت هضم مواد مغذی جیره جوجه‌های گوشتی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 21 آذر 1402
سیده وجیهه شخص امام پور؛ ابوالقاسم گلیان؛ حیدر زرقی؛ علیرضا حسابی نامقی

2.

تأثیر فرآوری حرارتی بر گوارش‌پذیری مواد مغذی و انرژی قابل سوخت‌ و ساز دانه کلزا در جوجه‌های گوشتی

دوره 15، شماره 2، تیر 1402، صفحه 199-210
نجیب الله فیاض؛ حسن کرمانشاهی؛ حیدر زرقی

3.

تأثیر مکمل آنزیمی بر انرژی قابل سوخت‌وساز، قابلیت هضم ماده خشک و پروتئین خام جو بدون پوشینه در جوجه‌های گوشتی

دوره 10، شماره 4، دی 1397، صفحه 513-523
حمید طیموری؛ حیدر زرقی؛ ابوالقاسم گلیان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب