آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,101
تعداد مقالات21,730
تعداد مشاهده مقاله85,036,671
تعداد دریافت فایل اصل مقاله25,858,105

1.

اثر صمغ کتیرا و نشاسته گندم به عنوان جایگزین ژلاتین بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکی و حسی دسر لبنی

دوره 19، شماره 2، خرداد و تیر 1402، صفحه 291-309
فاطمه یوسف زاده؛ مسعود تقی زاده

2.

اثر هم افزایی صمغ های دانه ریحان و کتیرا بر ویژگی‌های کیفی نان بربری نیم‌پز منجمد

دوره 14، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 359-369
زهرا شیخ الاسلامی؛ مهدی کریمی؛ تکتم هجرانی؛ مهدی قیافه داودی؛ حامد فاطمیان

3.

امکان استفاده از صمغ کتیرا و پودر آب‌پنیر به‌عنوان جایگزین تخم مرغ در فرمولاسیون سس مایونز

دوره 12، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 49-60
سهیل امیری؛ مرتضی خمیری؛ مهران اعلمی

4.

تأثیر پوشش خوراکی ترکیبی بر پایه صمغ کتیرا و آلوئه‌ورا بر کیفیت پس از برداشت توت‌فرنگی طی انبارداری

دوره 13، شماره 3، مرداد و شهریور 1396، صفحه 39-54
آریو امامی فر؛ سودابه باوایسی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب