آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,996
تعداد مقالات20,510
تعداد مشاهده مقاله25,676,441
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,491,543

1.

ارزیابی ویژگی‌های کمی و کیفی ناگت مرغ بدون گلوتن حاوی آرد کینوا و هیدروکسی‌پروپیل متیل سلولز (HPMC)

دوره 20، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1403، صفحه 47-62
غزال شکاری؛ الناز میلانی؛ الهام آذرپژوه

2.

بررسی اثر افزودن آرد قسمت‌های مختلف سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی‌های کیک اسفنجی بدون گلوتن

دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 69-81
نگین زنگنه؛ حسن برزگر؛ محمدامین مهرنیا؛ محمد نوشاد؛ محمد حجتی

3.

تأثیر افزودن پوست انار، صمغ گوار و آنزیم همی‌سلولاز بر خصوصیات کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه نشاسته گندم

دوره 14، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 217-228
سپیده اعتزازیان؛ محمد فاضل؛ هاجر عباسی

4.

تاثیر صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز بر خواص کیفی نان باگت بدون گلوتن بر پایه مخلوط مساوی آرد ذرت و آرد سیب‌زمینی

دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 575-583
سارا موحد؛ الهام کاکایی؛ حسین احمدی چناربن


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب