تعداد نشریات | 49 |
تعداد شمارهها | 1,798 |
تعداد مقالات | 19,108 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,391,815 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,722,215 |
1. | ارزیابی ویژگیهای کمی و کیفی ناگت مرغ بدون گلوتن حاوی آرد کینوا و هیدروکسی پروپیل متیل سلولز(HPMC) | |
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 14 آذر 1401 | ||
غزال شکاری؛ الناز میلانی؛ الهام آذرپژوه | ||
2. | بررسی اثر افزودن آرد قسمتهای مختلف سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگیهای کیک اسفنجی بدون گلوتن | |
دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 69-81 | ||
نگین زنگنه؛ حسن برزگر؛ محمدامین مهرنیا؛ محمد نوشاد؛ محمد حجتی | ||
3. | تأثیر افزودن پوست انار، صمغ گوار و آنزیم همیسلولاز بر خصوصیات کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه نشاسته گندم | |
دوره 14، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 217-228 | ||
سپیده اعتزازیان؛ محمد فاضل؛ هاجر عباسی | ||
4. | تاثیر صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز بر خواص کیفی نان باگت بدون گلوتن بر پایه مخلوط مساوی آرد ذرت و آرد سیبزمینی | |
دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 575-583 | ||
سارا موحد؛ الهام کاکایی؛ حسین احمدی چناربن | ||