آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,875
تعداد مقالات19,729
تعداد مشاهده مقاله12,427,524
تعداد دریافت فایل اصل مقاله7,685,612

1.

بررسی اثر جایگزینی تفاله چغندر‌قند بجای جو بر عملکرد و خصوصیات لاشه بره‌های نر مغانی

اکبر ابرغانی؛ محمد بوجارپور؛ جمال فیاضی

2.

اثر استفاده از نسبت های مختلف اسید آمینه ایده آل بر عملکردجوجه های گوشتی نر و ماده در دوره 21 تا 42 روزگی

رضا طاهرخانی؛ محمود شیوازاد؛ مجتبی زاغری؛ احمد زارع شحنه

3.

تأثیر جایگزینی جو با تفاله خشک مرکبات در جیره گاوهای شیری هلشتاین بر عملکرد آنها

جواد بیات کوهسار؛ رضا ولی زاده؛ عباسعلی ناصریان؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ رشید صفری

4.

بررسی میزان انرژی قابل استفاده چربی‏ها برای جوجه‌های گوشتی در سن 42 روزگی

محمد سالارمعینی؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی

5.

بررسی وفور ژنوتیپی جایگاه های ژنی کالپاستاتین، کالپین و بتالاکتوگلوبولین در گوسفندان نژاد کردی خراسان شمالی

محمدرضا نصیری؛ رضا ولی زاده؛ مجتبی طهمورث پور؛ علی جوادمنش؛ صاحب فروتنی فر

6.

اثرات مصرف بیکربنات سدیم به صورت سرک بر کاهشبروز لنگش و بهبود عملکرد گوساله های پرواری هلشتاین

غلام رضا نوری؛ حمید امانلو؛ داوود زحمتکش؛ احسان محجوبی

7.

تعیین اندازه واحد دامی و نیاز روزانه گوسفند فراهانی با استفاده از انرژی متابولیسمی

حسین ارزانی؛ زینب جعفریان جلودار؛ علی نیکخواه؛ حسین آذرنیوند؛ مهدی قربانی

8.

کاربرد تکنیک Triplex PCR در شناسایی تیپ های B،C و D کلستریدیوم پرفرینجنس

محمد رضا احسنی؛ محمدرضا محمدآبادی؛ مهرداد شمس الدینی بافتی؛ مجید عزتخواه؛ مهدی حسنی درخشان؛ علی اسمعیلی زاده کشکوئیه

9.

عمل آوری پرس های کاه با اوره بهتر از عمل آوریکاه معمولی در سیستم های پرواربندی است

تیمور تنها؛ مجتبی زاهدی فر؛ احسان محجوبی؛ محسن شوکت فدایی

10.

تنوع میکروساتلایت در شش ن‍ژاد گوسفند ایرانی

وحید مولائی؛ رحیم عصفوری؛ مراد پاشا اسکندری نسب؛ صابر قنبری؛ مهدی نیکمرد

11.

ارزیابی گوناگونی ژنتیکی در هشت نژاد گوسفند بومی ایران (اویس آریس) با بهره گیری از نشانگرهای ای اف ال پی

اکبر خالق زادگان؛ سید حسین حسینی مقدم؛ سید محمد فرهاد وحیدی؛ سید بنیامین دلیرصفت؛ هادی زارع

12.

تأثیر پرتو گاما بر ترکیبات شیمیایی و بار میکروبی خوراک جوجه‌های گوشتی

غلام رضا اکبری؛ اکبر محرمی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب