1.

Study on the effects of sucrose and lactose on the rheological properties of Alyssum homolocarpum seed gum in dilute solutions

دوره 13، شماره 6، بهمن و اسفند 1396، صفحه 144-155
محمدعلی حصاری نژاد؛ سید محمد علی رضوی؛ آرش کوچکی؛ محمدامین محمدی فر

2.

بررسی تأثیر افزودن موسیلاژ ختمی بر ویژگی‌های کیفی، فیزیکی و حسی کیک فنجانی

دوره 16، شماره 3، مرداد و شهریور 1399، صفحه 25-35
تکتم یاسمنی فریمانی؛ محمدعلی حصاری نژاد؛ مریم تات

3.

بررسی ویژگی‌های فیزیکی دانه ماشک گل ‌خوشه‌ای (Vicia Villosa) و بررسی اثر چربی‌گیری و تغییرات pH بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و عملکردی آرد حاصل از آن

دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 543-557
بهداد شکرالهی؛ محمدعلی حصاری نژاد؛ زهرا زمانی؛ نگین یوسفی؛ آنا عبدالشاهی؛ اشکان جبلی

4.

بررسی ویژگی‌های کیفی، بافتی و حسی پنیر سفید ایرانی کم‌چرب حاوی مخلوط صمغ دانه ریحان با زانتان و گوار

دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 583-593
محمدعلی حصاری نژاد؛ عاطفه عارفخانی؛ علی رافع؛ فاطمه جاویدی؛ علیرضا صادقیان

5.

مطالعه خواص ویسکوالاستیک و حرارتی صمغ دانه قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum)

دوره 11، شماره 2، خرداد و تیر 1394، صفحه 116-128
محمدعلی حصاری نژاد؛ سید محمد علی رضوی؛ آرش کوچکی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.