آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,102
تعداد مقالات21,746
تعداد مشاهده مقاله86,971,562
تعداد دریافت فایل اصل مقاله26,012,795

1.

ارزیابی فرآیند حباب‌زایی در کاهش گرفتگی غشاء فراپالایش و کارایی آن طی تصفیه شربت خام چغندر

دوره 20، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1403، صفحه 63-74
مصطفی سلیمانی؛ وحید حکیم زاده؛ مصطفی شهیدی نوقابی؛ اکرم آریان فر

2.

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر سس پنیر فراسودمند حاوی عصاره هسته‌ی خرما و پودر آب پنیر

دوره 20، شماره 5، آذر و دی 1403، صفحه 517-531
فاطمه قربان پور؛ وحید حکیم زاده؛ حسن رشیدی

3.

بهینه‌یابی فرمولاسیون پنیر سفید فراپالایش با اثر جایگزینی روغن بذر کتان با چربی شیر به کمک روش سطح پاسخ

دوره 14، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 645-655
ثمانه جودی عطار؛ وحید حکیم زاده؛ حسن رشیدی

4.

تشخیص اختصاصی آفلاتوکسین G1 بر مبنای رنگ‌سنجی آپتاسنسور به‌وسیله سوسپانسیون نانو ذرات طلا شده

دوره 15، شماره 4، مهر و آبان 1398، صفحه 433-439
آرزو هاشم نیا؛ وحید حکیم زاده

5.

تولید سس مایونز با چربی کاهش‌یافته با استفاده از نانوامولسیون پایدارشده با پیکرینگ‌های کمپلکس کازئین و صمغ قدومه شیرازی

دوره 20، شماره 4، مهر و آبان 1403، صفحه 369-380
آتنا مدیری دوم؛ اکرم آریان فر؛ سارا ناجی طبسی؛ وحید حکیم زاده

6.

تولید نانو ذرات ژلاتین به روش حلال‌زدایی برای استفاده در صنایع غذایی

دوره 19، شماره 4، مهر و آبان 1402، صفحه 463-476
نگار سلیمانپور تمام؛ اکرم آریان فر؛ وحید حکیم زاده؛ بهاره عمادزاده

7.

تولید و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی شورتنینگ کم‌ا‌شباع با استفاده از تکنیک اورگانوژل‌سازی، مبتنی بر مونوآسیل گلیسرول و پلی‌گلیسرول استر

دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 187-204
راحله محجوب؛ وحید حکیم زاده؛ اسماعیل عطای صالحی؛ جمشید فرمانی

8.

ریزپوشانی عصاره چغندر قرمز بر پایه بتالائین با استفاده از روش توده‌ای‌سازی مرکب در پاستیل

دوره 21، شماره 2، خرداد و تیر 1404، صفحه 147-164
عاطفه قورچی؛ اکرم آریان فر؛ وحید حکیم زاده؛ سارا ناجی طبسی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب