تعداد نشریات | 50 |
تعداد شمارهها | 1,872 |
تعداد مقالات | 19,701 |
تعداد مشاهده مقاله | 11,472,067 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 7,579,338 |
1. | ارزیابی فرآیند حباب زایی درکاهش گرفتگی غشاء اولترافیلتراسیون و کارایی آن طی تصفیه شربت خام چغندر | |
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 19 مهر 1401 | ||
مصطفی سلیمانی؛ وحید حکیم زاده؛ مصطفی شهیدی نوقابی؛ اکرم آریان فر | ||
2. | بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر سس پنیر فراسودمند حاوی عصاره هسته ی خرما و پودرآب پنیر | |
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 18 شهریور 1402 | ||
وحید حکیم زاده؛ فاطمه قربان پور؛ حسن رشیدی | ||
3. | بهینهیابی فرمولاسیون پنیر سفید فراپالایش با اثر جایگزینی روغن بذر کتان با چربی شیر به کمک روش سطح پاسخ | |
دوره 14، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 645-655 | ||
ثمانه جودی عطار؛ وحید حکیم زاده؛ حسن رشیدی | ||
4. | تشخیص اختصاصی آفلاتوکسین G1 بر مبنای رنگسنجی آپتاسنسور بهوسیله سوسپانسیون نانو ذرات طلا شده | |
دوره 15، شماره 4، مهر و آبان 1398، صفحه 433-439 | ||
آرزو هاشم نیا؛ وحید حکیم زاده | ||
5. | تولید سس مایونز با چربی کاهش یافته با استفاده از نانوامولسیون پایدارشده با پیکرینگهای کمپلکس کازئین و صمغ قدومه شیرازی | |
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 09 اسفند 1401 | ||
آتنا مدیری دوم؛ اکرم آریان فر؛ سارا ناجی طبسی؛ وحید حکیم زاده | ||
6. | تولید نانو ذرات ژلاتین به روش حلالزدایی برای استفاده در صنایع غذایی | |
دوره 19، شماره 4، مهر و آبان 1402، صفحه 463-476 | ||
نگار سلیمانپور تمام؛ اکرم آریان فر؛ وحید حکیم زاده؛ بهاره عمادزاده | ||
7. | تولید و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی شورتنینگ کماشباع با استفاده از تکنیک اورگانوژلسازی، مبتنی بر مونوآسیل گلیسرول و پلیگلیسرول استر | |
دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 187-204 | ||
راحله محجوب؛ وحید حکیم زاده؛ اسماعیل عطای صالحی؛ جمشید فرمانی | ||