آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,985
تعداد مقالات20,386
تعداد مشاهده مقاله25,221,738
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,076,487

1.

ارزیابی خواص فیزیکی و ضدمیکروبی فیلم خوراکی کیتوزان حاوی اسانس صمغ بنه

دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 584-593
وحید علی زاده؛ حسن برزگر؛ بهزاد ناصحی؛ وحید سماواتی

2.

استخراج عصاره خام از برگ گیاه پنیرک (Malva neglecta) و بررسی توانایی جذب رادیکال آزاد آن

دوره 13، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1396، صفحه 167-179
حسین جوینده؛ وحید سماواتی

3.

استفاده از فناوری ماشین بینایی در ارزیابی ظاهری دونات پیش‏فرآیند شده توسط مایکروویو

دوره 13، شماره 5، آذر و دی 1396، صفحه 867-879
مهران نوری؛ بهزاد ناصحی؛ وحید سماواتی؛ سامان آبدانان مهدی زاده

4.

بهینه‌سازی تولید پنیر فراپالایش کم‌چرب با استفاده از تلفیق پروتئین‌های آب پنیر و تیمار آنزیمی به روش سطح پاسخ

دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 282-294
عرفان دانش؛ حسین جوینده؛ وحید سماواتی؛ مصطفی گودرزی

5.

بهینه‌یابی تأثیر پارامترهای عملیاتی بر کاهش کلسترول خامه به‌وسیله بتاسیکلودکسترین به‌روش سطح پاسخ

دوره 16، شماره 4، مهر و آبان 1399، صفحه 423-435
میترا منصوری بنی؛ وحید سماواتی؛ مرضیه بلندی

6.

تاثیر پیش فرآیند مایکروویو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی دونات حاوی منابع فیبر خوراکی صمغ فارسی و پودر تفاله هویج

دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 227-239
مهران نوری؛ بهزاد ناصحی؛ وحید سماواتی؛ سامان آبدانان مهدی زاده

7.

تولید و ارزیابی فیلم نانوکامپوزیتی کیتوزان-‌مونت‌موریلونیت حاوی اسانس مرزه (Satureja hortensis)

دوره 13، شماره 6، بهمن و اسفند 1396، صفحه 131-143
وحید علیزاده؛ حسن برزگر؛ بهزاد ناصحی؛ وحید سماواتی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب