آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,979
تعداد مقالات20,309
تعداد مشاهده مقاله24,509,800
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,292,523

1.

ارزیابی خواص شیمیایی و حسی سوسیس آلمانی کم‌چرب تولید شده توسط مالتودکسترین

دوره 20، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1403، صفحه 75-83
مریم خسروانی؛ سید معین نظری؛ غلامحسن اسدی

2.

بررسی اثر جایگزینی ساکارز و گلوکز با دو نوع شیرین کننده رژیمی بر خصوصیات بافتی و ریز ساختار گز

دوره 6، شماره 2، تیر 1389
زهرا امام جمعه؛ رسول قاهری؛ غلامحسن اسدی

3.

تأثیر سازگارکننده‌های مالئیک انیدرید پلی‌اتیلن و پلی‌اتیلن گلیکول بر ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی کامپوزیت کاه گندم/پلی‌اتیلن

دوره 12، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 98-108
مرجان حاجی باقر نائینی؛ بهجت تاج الدین؛ غلامحسن اسدی؛ بابک غیاثی طرزی

4.

تعیین طول زنجیره پپتیدی پروتئین هیدرولیز شده امعاء و احشاء ماهی تون زرد باله با آنزیم نیوتراز

دوره 8، شماره 2، تیر 1391
بهاره داورنیا؛ علی معتمدزادگان؛ غلامحسن اسدی؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ محمودرضا اویسی پور

5.

تهیه و فرمولاسیون کره نیم‌چرب اسپرید عملگرا با میکروامولسیون‌های حاوی امگا 3

دوره 17، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 905-918
شقایق میراحسان پذیر؛ مریم قراچورلو؛ غلامحسن اسدی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب