آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,971
تعداد مقالات20,273
تعداد مشاهده مقاله20,950,871
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,927,158

1.

بررسی اثر حلال و تکنیک استخراج بر ترکیب اسیدهای چرب روغن پسته

دوره 10، شماره 2، تیر 1393
آنا عبدالشاهی؛ سید علی مرتضوی؛ علی اکبر شعبانی؛ امیرحسین الهامی راد؛ مهرداد طاهری؛ مجتبی حیدری مجد

2.

بررسی تأثیرفصل برداشت و شرایط دم آوری بر میزان کل ترکیبات فنولیک چای سبز ایرانی

دوره 8، شماره 4، دی 1391
رضا نصیری راد؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ امیرحسین الهامی راد؛ شیوا روفیگری حقیقت

3.

بررسی تغییرات فیزیکی و شیمیایی مارگارین سرخ کردنی مایع پس از حرارت دهی در دفعات متوالی

دوره 8، شماره 4، دی 1391
مریم آذری فر؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ امیرحسین الهامی راد؛ محمد آرمین

4.

بررسی ماندگاری مارگارین مایع در دمای محیط و دمای یخچال

دوره 6، شماره 4، دی 1389
مریم آذری فر؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ امیرحسین الهامی راد

5.

بهینه سازی فرآیند تولید شیرگیاهی از دانه کامل وکنجاله کنجد بر اساس ذائقه مصرف کنندگان ایرانی

دوره 2، شماره 1، فروردین 1385
محمدحسین حدادخداپرست؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ امیرحسین الهامی راد؛ نسیم دیواندری

6.

تأثیر امواج فراصوت و امولسیفایر مونو دی گلیسرید بر کیفیت کیک فنجانی

دوره 11، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1394، صفحه 31-40
سحر پاکباطن؛ مهدی کریمی؛ امیرحسین الهامی راد؛ زهرا شیخ الاسلامی

7.

تاثیر عصاره آبی چای سفید بر مقاومت حرارتی روغن کنجد تولید شده با استفاده از پرس سرد

دوره 18، شماره 2، خرداد و تیر 1401، صفحه 367-382
صدیقه یزدان پناه؛ سارا محمدی؛ امیرحسین الهامی راد

8.

تولید مافین با روغن کاهش یافته با استفاده از اولئوژل کمپلکس محلول پروتئین سفیده تخم مرغ و صمغ زانتان به روش قالب گیری کف

دوره 18، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1401، صفحه 40-50
رضا جابری؛ احمد پدرام نیا؛ سارا ناجی طبسی؛ امیرحسین الهامی راد؛ مسعود شفافی

9.

شناسایی آلودگی‌های قارچی رب گوجه‌فرنگی فله در سردخانه

دوره 1، شماره 1، فروردین 1384
امیرحسین الهامی راد؛ فخری شهیدی

10.

فرمولاسیون نوشابه گازدار با استفاده از عرق بید مشک وارزیابی تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی آن درطی نگهداری

دوره 2، شماره 1، فروردین 1385
امیرحسین الهامی راد؛ علی اصغر محمدی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب