آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,984
تعداد مقالات20,358
تعداد مشاهده مقاله25,054,786
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,922,289

1.

اثرات استفاده از سطوح مختلف پوست هندوانه با و بدون آنزیم بر عملکرد، خصوصیات لاشه، فراسنجه‌‌های بیوشیمیایی خون و صفات ایمنی در جوجه‌های گوشتی

دوره 9، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 57-72
ولی قربانعلی نژاد؛ علی نوبخت

2.

اثرات مخلوط تفاله‌های انار، انگور، سیب و لیموترش با و بدون آنزیم بر عملکرد، صفات لاشه، پاسخ ایمنی و مورفولوژی روده جوجه‌های گوشتی

دوره 11، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 59-72
اشکان صدیقی؛ علی نوبخت

3.

اثر افزودن آنزیم و اسید آلی در جیره‌های بر پایه ذرت و گندم بر عملکرد و خصوصیات مورفولوژیکی روده جوجه‌های گوشتی

دوره 3، شماره 4، دی 1390
محمد حسین شهیر؛ سعید مرادی؛ امید افسریان؛ افشین حیدری نیا

4.

اثر تیمار بذور با نانوذرات تیتانیم معمولی و رنگی بر جذب عناصر و فعالیت آنزیمی

دوره 33، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 51-62
حسن میر؛ احمد غلامعلی زاده آهنگر؛ نوشین میر

5.

اثر سطوح تریتیکاله و مکمل آنزیمی در جیره آغازین بر عملکرد، مورفولوژی دستگاه گوارش و متابولیت های خونی جوجه های گوشتی

دوره 3، شماره 4، دی 1390
حیدر زرقی؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی؛ احمدرضا راجی؛ علیرضا هروی موسوی

6.

اثر محلول‌پاشی کیتوزان بر خصوصیات فیزیولوژیکی کمای بینالودی (Ferula flabelliloba) تحت تنش خشکی

دوره 13، شماره 4، دی 1394، صفحه 728-737
قدیر طاهری

7.

بررسی اثر استفاده از آنزیم‌های تجاری بر عملکرد و کیفیت لاشة جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیرههای بر پایة گندم، و جو

دوره 4، شماره 1، فروردین 1391
علی نوبخت؛ فرید مهینی؛ صابر خدایی

8.

بررسی مکانیزم آللوپاتیک عصاره آبی کمای بینالودی (Ferula flabelliloba) در بذور در حال جوانه زنی قدومه (Alyssum szowitsianum)

دوره 29، شماره 1، خرداد 1394، صفحه 134-143
قدیر طاهری

9.

بهینه‌سازی شرایط تولید پپتیدهای ضداکسایش از هیدرولیز کنسانتره پروتئینی دانه کدو توسط تریپسین به روش سطح پاسخ

دوره 13، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1396، صفحه 14-26
الهام نورمحمدی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مهران اعلمی؛ معصومه صادقی

10.

تأثیر باکتری‌های محرک رشد گیاه بر فعالیت برخی آنزیم‌های منطقه ریزوسفر تحت تنش سرب و کادمیم

دوره 34، شماره 6، بهمن 1399، صفحه 1243-1255
سمانه عبداللهی؛ احمد گلچین؛ فاطمه شهریاری

11.

تأثیر سلنیوم و نانوذره آهن بر رشد و عملکرد شعمدانی عطری تحت تنش شوری کلریدسدیم

دوره 36، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 213-228
لمیا وجودی مهربانی؛ یعقوب انوری قشلاق؛ علیرضا مطلبی آذر

12.

تأثیر مکمل آنزیمی بر انرژی قابل سوخت‌وساز، قابلیت هضم ماده خشک و پروتئین خام جو بدون پوشینه در جوجه‌های گوشتی

دوره 10، شماره 4، دی 1397، صفحه 513-523
حمید طیموری؛ حیدر زرقی؛ ابوالقاسم گلیان

13.

تاثیر جو و آنزیم بر عملکرد، لاشه، فعالیت آنزیمی و فرآسنجه‌های گوارشی جوجه‌های گوشتی

دوره 7، شماره 4، دی 1394، صفحه 456-465
مجید کلانتر؛ اکبر یعقوب فر؛ فریبرز خواجعلی

14.

تعیین انرژی قابل متابولیسم ذرت ‌فرآوری شده در دماهای مختلف و اثر آن در جیره‌های با و بدون مکمل آنـزیمی بر عملکرد رشد و مورفولوژی روده کوچک جوجه‌های گوشتی در دوره 24 –1 روزگی

دوره 13، شماره 3، مهر 1400، صفحه 369-388
محسن تیموری؛ احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم؛ ابوالقاسم گلیان

15.

تعیین انرژی قابل متابولیسم گندم فرآوری شده در دماهای مختلف و اثر آن در جیره با و بدون مکمل آنـزیمی بر مورفولوژی روده کوچک و عملکرد رشد جوجه‌های گوشتی در دوره 24 – 11 روزگی

دوره 13، شماره 2، تیر 1400، صفحه 275-290
سید محمد رضا صلواتی؛ ابوالقاسم گلیان؛ احمد حسن آبادی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب