1.

اثرات استفاده از سطوح مختلف پوست هندوانه با و بدون آنزیم بر عملکرد، خصوصیات لاشه، فراسنجه‌‌های بیوشیمیایی خون و صفات ایمنی در جوجه‌های گوشتی

دوره 9، شماره 1، تابستان 1396، صفحه 57-72
علی نوبخت؛ ولی قربانعلی نژاد

2.

اثرات مخلوط تفاله‌های انار، انگور، سیب و لیموترش با و بدون آنزیم بر عملکرد، صفات لاشه، پاسخ ایمنی و مورفولوژی روده جوجه‌های گوشتی

دوره 11، شماره 1، بهار 1398، صفحه 59-72
اشکان صدیقی؛ علی نوبخت

3.

اثر افزودن آنزیم و اسید آلی در جیره‌های بر پایه ذرت و گندم بر عملکرد و خصوصیات مورفولوژیکی روده جوجه‌های گوشتی

دوره 3، شماره 4، بهار 1390
محمد حسین شهیر؛ سعید مرادی؛ امید افسریان؛ افشین حیدری نیا

4.

اثر تیمار بذور با نانوذرات تیتانیم معمولی و رنگی بر جذب عناصر و فعالیت آنزیمی

دوره 33، شماره 1، بهار 1398، صفحه 51-62
حسن میر؛ احمد غلامعلی زاده؛ نوشین میر

5.

اثر سطوح تریتیکاله و مکمل آنزیمی در جیره آغازین بر عملکرد، مورفولوژی دستگاه گوارش و متابولیت های خونی جوجه های گوشتی

دوره 3، شماره 4، بهار 1390
حیدر زرقی؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی؛ احمد رضا راجی؛ علیرضا هروی موسوی

6.

اثر محلول‌پاشی کیتوزان بر خصوصیات فیزیولوژیکی کمای بینالودی (Ferula flabelliloba) تحت تنش خشکی

دوره 13، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 728-737
قدیر طاهری

7.

بررسی اثر استفاده از آنزیم‌های تجاری بر عملکرد و کیفیت لاشة جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیرههای بر پایة گندم، و جو

دوره 4، شماره 1، بهار 1391
علی نوبخت؛ فرید مهینی؛ صابر خدایی

8.

بررسی مکانیزم آللوپاتیک عصاره آبی کمای بینالودی (Ferula flabelliloba) در بذور در حال جوانه زنی قدومه (Alyssum szowitsianum)

دوره 29، شماره 1، بهار 1394، صفحه 134-143
قدیر طاهری

9.

بهینه‌سازی شرایط تولید پپتیدهای ضداکسایش از هیدرولیز کنسانتره پروتئینی دانه کدو توسط تریپسین به روش سطح پاسخ

دوره 13، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1396، صفحه 14-26
الهام نورمحمدی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مهران اعلمی؛ معصومه صادقی

10.

تأثیر باکتری‌های محرک رشد گیاه بر فعالیت برخی آنزیم‌های منطقه ریزوسفر تحت تنش سرب و کادمیم

دوره 34، شماره 6، زمستان 1399، صفحه 1243-1255
سمانه عبداللهی؛ احمد گلچین؛ فاطمه شهریاری

11.

تأثیر مکمل آنزیمی بر انرژی قابل سوخت‌وساز، قابلیت هضم ماده خشک و پروتئین خام جو بدون پوشینه در جوجه‌های گوشتی

دوره 10، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 513-523
حمید طیموری؛ حیدر زرقی؛ ابوالقاسم گلیان

12.

تاثیر جو و آنزیم بر عملکرد، لاشه، فعالیت آنزیمی و فرآسنجه‌های گوارشی جوجه‌های گوشتی

دوره 7، شماره 4، بهار 1394، صفحه 456-465
مجید کلانتر؛ اکبر یعقوبفر؛ فریبرز خواجعلی

13.

تاثیر سلنیوم و نانوذره آهن بر رشد و عملکرد شعمدانی عطری تحت تنش شوری کلریدسدیم

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 18 اردیبهشت 1400
لمیا وجودی مهربانی؛ یعقوب انوری؛ علیرضا مطلبی آذر

14.

تعیین انرژی قابل متابولیسم ذرت ‌فرآوری شده در دماهای مختلف و اثر آن در جیره‌های با و بدون مکمل آنـزیمی بر عملکرد رشد و مورفولوژی روده کوچک جوجه‌های گوشتی در دوره 24 –1 روزگی

دوره 13، شماره 3، پاییز 1400، صفحه 369-388
محسن تیموری؛ احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم؛ ابوالقاسم گلیان

15.

تعیین انرژی قابل متابولیسم گندم فرآوری شده در دماهای مختلف و اثر آن در جیره با و بدون مکمل آنـزیمی بر مورفولوژی روده کوچک و عملکرد رشد جوجه‌های گوشتی در دوره 24 – 11 روزگی

دوره 13، شماره 2، تابستان 1400، صفحه 275-290
سید محمد رضا صلواتی؛ ابوالقاسم گلیان؛ احمد حسن آبادی



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.