آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,153
تعداد مقالات22,468
تعداد مشاهده مقاله103,191,734
تعداد دریافت فایل اصل مقاله48,501,816

1.

اثرات سطوح مختلف بیورت به‌جای اوره بر ترکیب شیمیایی، پروفیل اسیدهای آمینه و خصوصیات کیفی گوشت بره‌های نر افشاری

دوره 17، شماره 3، مهر 1404، صفحه 227-244
سمیرا نظری؛ ایوب عزیزی؛ علی کیانی؛ مریم اثنی عشری

2.

اثر بیوچار پسماند ‌تر شهری، پروبیوتیک و زئولیت بر بهبود عملکرد، ایمنی و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی تحت تنش سرمایی

دوره 15، شماره 4، دی 1402، صفحه 529-545
شکوفه حسنوند؛ علی خطیب جو؛ حسن شیرزادی؛ یحیی محمدی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ درخشنده رحیمی

3.

تأثیر اسانس بومادران در مقایسه با پادزیست محرک رشد و زیست‌یار باکتریایی بر عملکرد رشد، کیفیت گوشت و پاسخ ایمنی در جوجه‌های گوشتی

دوره 14، شماره 3، مهر 1401، صفحه 413-425
حسن سلطانی نژاد؛ محمد سالارمعینی؛ محسن افشارمنش؛ مازیار جاجرمی؛ مسلم اسدی کرم

4.

تأثیر پودر و اسانس رزماری بر عملکرد، جمعیت میکروبی، ریخت‌شناسی روده و کیفیت گوشت در بلدرچین‌های گوشتی

دوره 8، شماره 3، مهر 1395، صفحه 468-478
محمد مهدی رجبی؛ محسن افشارمنش؛ الهه رستمی گوهری

5.

تأثیر سطوح مختلف سلنیوم آلی و ویتامین E بر عملکرد و کیفیت گوشت در بلدرچین ژاپنی

دوره 4، شماره 1، فروردین 1391
حجت صنوبر کلاتی؛ محمود شمس شرق؛ بهروز دستار؛ سعید زره داران

6.

سین‌بیوتیک‌ها ‌به‌عنوان جایگزین بالقوه محرک رشد برای بهبود پایداری میکروبی و اکسیدشوندگی گوشت بلدرچین ژاپنی

دوره 18، شماره 6، بهمن و اسفند 1401، صفحه 127-139
بهزاد ناصحی؛ مجید نوش کام؛ میترا قدسی؛ احمد طاطار

7.

مقایسه اثر پودر و عصاره هیدروالکلی مرزنجوش با ویرجینامایسین بر عملکرد، متابولیتهای خونی، جمعیت میکروبی ایلئوم، مرفولوژی ژژونوم و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی

دوره 8، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 108-121
محمد رضا گنجه؛ محمد سالارمعینی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب