1.

اثر اسید سالیسیلیک بر کاهش خسارت سرمازدگی بهاره در برخی ارقام ویتیس وینیفرا و ویتیس ریپاریا

دوره 34، شماره 3، پاییز 1399، صفحه 361-376
اسماء عباسی کاشانی؛ علی عبادی؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ مجید شکرپور

2.

اثر اسید سالیسیلیک و اسید جیبرلیک بر زمان رسیدن، میزان آنتوسیانین و تولید اتیلن در میوه گیلاس رقم سیاه مشهد

دوره 26، شماره 2، تابستان 1391
اعظم صدیقی؛ منصور غلامی؛ حسن ساری‌خانی؛ احمد ارشادی

3.

تأثیر ساکارز و اسید سالیسیلیک بر ماندگاری و کیفیت پس از برداشت گل شاخه بریده آلسترومریا (Alstroemeria cv. Stratus)

دوره 28، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 505-516
زیبا محمدی؛ سید نجم الدین مرتضوی

4.

تاثیر ترکیبات مختلف آلی و شیمیایی روی تراکم جمعیت سفیدبالک گلخانه و برخی ترکیبات ثانویه گیاه لوبیا

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 29 تیر 1400
محمد کاراموزیان؛ مریم پهلوان یلی؛ کمال احمدی

5.

تاثیر کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و ژل آلوئه ورا بر خصوصیات کیفی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه انگور رقم قزل ازوم

دوره 27، شماره 3، پاییز 1392، صفحه 342-349
لیلا احدی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.