آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,117
تعداد مقالات21,937
تعداد مشاهده مقاله93,855,886
تعداد دریافت فایل اصل مقاله28,228,637

1.

Effects of different antimicrobials agents on mycoplasma species isolated from ruminants by macro culture technique

دوره 4، شماره 1، آذر 2012، صفحه 61-68
Roya Sadri

2.

Eremurus spectabilis Root Extract: Evaluating Different Extraction Methods and Antimicrobial and Antioxidant Characteristics

دوره 17، شماره 1، خرداد 2025، صفحه 37-44
Elham Merrikhi Ardebili؛ Abdollah Jamshidi؛ Razieh Niazmand

3.

Magnetized water as an alternative strategy to improve the poultry production system

دوره 14، شماره 3، آذر 2022، صفحه 1-10
Wafaa Abd El-Ghany

4.

اصلاح شیمیایی کیتوزان از طریق واکنش گلیکوزیلاسیون غیرآنزیمی به‌منظور بهبود خواص ضدمیکروبی و آنتی ‏اکسیدانی آن

دوره 16، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1399، صفحه 117-129
فخری شهیدی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ مجید نوش کام؛ زهرا زارعی؛ فرشته فلاح

5.

بررسی امکان تولید فیلم ضدمیکروبی بر پایه کازئینات سدیم و اسانس آویشن شیرازی

دوره 9، شماره 3، مهر 1392
هاشم رضوی سطوتی؛ سید علی مرتضوی؛ منیرالسادات شاکری؛ شهرام بیرقی طوسی؛ الهام اسدالهی

6.

بهینه‌سازی عوامل مؤثر بر ویژگی آنتی‌اکسیدانی و ضد میکروبی پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کنجد با تخمیر توسط باسیلوس سابتیلیس

دوره 20، شماره 5، آذر و دی 1403، صفحه 547-558
پریسا راعی؛ مرتضی خمیری؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ علی مویدی؛ محبوبه کشیری

7.

تولید و ارزیابی فیلم نانوکامپوزیتی کیتوزان-‌مونت‌موریلونیت حاوی اسانس مرزه (Satureja hortensis)

دوره 13، شماره 6، بهمن و اسفند 1396، صفحه 131-143
وحید علیزاده؛ حسن برزگر؛ بهزاد ناصحی؛ وحید سماواتی

8.

شناسایی ترکیبات زیست فعال موجود در عصاره جلبک‌های قهوه‏ای سارگاسوم (Sargassum angustifulium) و پادینا (Padina distromatic) و بررسی اثرات ضد میکروبی، آنتی ‏اکسیدانی و خواص آنزیمی آن‌ها

دوره 19، شماره 2، خرداد و تیر 1402، صفحه 259-277
خدیجه شیرانی بیدابادی؛ شیلا صفائیان؛ رضوان موسوی ندوشن؛ ناهید رحیمی فرد

9.

فیلم‌های خوراکی زیست‌تخریب‌پذیر حاوی امولسیون‌های پیکرینگ دارای اسانس: مروری بر خواص آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی

دوره 21، شماره 3، مرداد و شهریور 1404، صفحه 337-358
حسین میرزائی مقدم؛ آرین نهالکار؛ احمد رجایی

10.

مقایسه عملکرد اسانس‌ها و عصاره‌های گیاهی با یک پپتید نوترکیب در کنترل عوامل مهم بیماری‌زای قارچ خوراکی تکمه‌ای سفید

دوره 32، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 615-628
فرج اله شهریاری؛ عباس تنهائیان؛ مهدی اخلاقی؛ نرگس نظیفی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب