1.

بررسی سینتیک انتقال جرم و مدل سازی ریاضی فرایند آبگیری اسمزی مکعب‌های هویج در محلول‌های شربت گلوکز و نمک

دوره 13، شماره 5، آذر و دی 1396، صفحه 704-719
مینا کارگزاری؛ مرتضی جمشید عینی

2.

بررسی فرآیند اسمزی موز با استفاده از لاکتات کلسیم و بهینه سازی آن با استفاده از الگوریتم ژنتیک

دوره 12، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 139-151
زینب فرحانی نژاد؛ میلاد فتحی؛ محمد شاهدی

3.

بهینه سازی فرآیند آبگیری اسمزی پرتقال با روش سطح پاسخ و تخمین پارامترهای آبگیری با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی

دوره 9، شماره 3، پاییز 1392
عماد آیدانی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ محسن مختاریان؛ حمید بخش ابادی

4.

بهینه سازی محلول اسمزی و بررسی اثرات آبگیری اسمزی بر ویژگیهای بافتی و رنگی میوۀ «به» فرآیند شده با پوشش های پلی ساکاریدی فعال

دوره 9، شماره 2، تابستان 1392
مینا اکبریان؛ بابک قنبرزاده؛ جلال دهقان نیا؛ محمود صوتی خیابانی

5.

تأثیر پوشش کیتوزان حاوی عصاره علف‌ لیمو بر کیفیت برش میوه "بِه"آبگیری شده در طول دوره نگهداری

دوره 15، شماره 2، خرداد و تیر 1398، صفحه 281-296
آتوسا عصارزادگان؛ محمد فاضل

6.

مدل سازی جذب روغن قطعات سیب زمینی پیش تیمارشده با اولتراسوند، مایکروویو و آبگیری اسمزی طی فرآیند سرخ کردن عمیق

دوره 10، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 349-362
مهدی برمور؛ جلال دهقان نیا؛ بابک قنبرزاده

7.

مطالعه اثرات غلظت های مختلف محلول ساکارز بر ویژگی های کمی وکیفی برش های خشک شده گلابی با محلول های باز تغلیظ شده اسمزی

دوره 10، شماره 2، تابستان 1393
حامد فاطمیان؛ شادی گیاه چی؛ سید ابراهیم حسینی؛ عباس گرامی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.