1.

Antioxidant activity of Echinophora platyloba DC essential oil: a comparative study on four different methods

دوره 8، شماره 1، تابستان 2016، صفحه 47-52
Ali Ehsani؛ Mohammad Hashemi؛ Asma Afshari

2.

ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس استخراج شده از گیاه باریجه (Ferula gummosa Boiss) در روغن مخصوص سرخ کردنی

دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 631-642
زهرا هاشمی؛ محمد حجتی؛ محمد طاهانژاد

3.

بررسی اثر حلال‌های مختلف بر استخراج کاروتنوئیدهای دارای فعالیت آنتی‌اکسیدانی از کدو حلوایی

دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 426-435
جواد مهدی زاده مقدم؛ سمیه رحیمی

4.

بهینه‌سازی استخراج اسانس کرفس و فعالیت آنتی اکسیدانی آن با استفاده از روش سطح پاسخ و امواج التراسونیک

دوره 32، شماره 1، بهار 1397، صفحه 171-183
فاطمه سلیمی؛ محمد فتاحی؛ جواد حمزه ئی

5.

تأثیر حاصلخیزکننده‌های خاک بر ترکیبات فنلی، فعالیت آنتی‌اکسیدانتی و عملکرد اندام‌های رویشی گیاه نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) تحت تنش کم‌آبی

دوره 17، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 661-672
حامد کشاورز؛ سید علی محمد مدرس ثانوی؛ فاطمه سفیدکن؛ علی مختصی بیدگلی

6.

تاثیر حلال‌های مختلف بر میزان ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه عناب (Ziziphus jujube Miller)

دوره 31، شماره 1، بهار 1396، صفحه 158-166
غلامحسین داوری نژاد؛ سیده فائزه تقی زاده؛ جواد اصیلی

7.

مقایسه خواص ضداکسایشی زرشک تازه integerrima×Vulgaris)) Berberis در حلال‌های آبی و الکلی

دوره 12، شماره 2، خرداد و تیر 1395، صفحه 296-307
فریده شریفی؛ لطیفه پوراکبر


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.