آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,117
تعداد مقالات21,939
تعداد مشاهده مقاله93,872,522
تعداد دریافت فایل اصل مقاله28,314,273

1.

اثرات آنتی اکسیدانی α-توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار در جیره های حاوی روغن ماهی بر کیفیت گوشت ران و سینه جوجه های گوشتی

دوره 7، شماره 3، مهر 1394، صفحه 305-317
حسن صالح؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی؛ رضا فرهوش؛ پوران ابریشم چی

2.

اثرات پرتوتابی بیم الکترون بر میزان گوسیپول، ترکیب شیمیایی و الگوی اسیدهای چرب تخم‌پنبه

دوره 10، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 61-68
سمیه سالاری؛ زینب پورآزادی

3.

ارزیابی کارایی ترکیبات تیوسولفات کلسیم و پتاسیم بر ویژگی‌های بیوشیمیایی و عملکرد گردو رقم چندلر

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 09 تیر 1404
ولی ربیعی؛ صغری حیدری؛ اصغر سلیمانی؛ فهیمه نصر

4.

بررسی تأثیر سطوح مختلف ورمی کمپوست و تراکم کاشت بر میزان و اجزای روغن گیاه دارویی گل مغربی (Oenothera biennis L.)

دوره 11، شماره 4، دی 1392، صفحه 608-617
مجید عزیزی؛ هاجر نعمتی؛ حسین آرویی

5.

بررسی تاثیر اسید گالیک، متیل گالات و ترکیب آنها بر پایداری اکسایشی روغن طی فرآیند سرخ کردن

دوره 19، شماره 2، خرداد و تیر 1402، صفحه 383-397
مائده حسینخانی آبادچی؛ رضا فرهوش

6.

تأثیر کنجاله کنجد بر الگوی اسیدهای چرب گوشت و قابلیت هضم در بره‌های نژاد بلوچی

دوره 12، شماره 4، دی 1399، صفحه 423-435
سهیلا شبخوان شوکت آباد؛ مسلم باشتنی؛ سید همایون فرهنگ فر

7.

تأثیر کود نیتروژن و کود بیولوژیک حاوی ازتوباکتر و آزوسپریلیوم بر عملکرد دانه و اسیدهای چرب ارقام کنجد در شرایط یزد

دوره 10، شماره 4، دی 1391، صفحه 742-750
احسان شاکری؛ مجید امینی دهقی؛ سید علی طباطبایی؛ سید علی محمد مدرس ثانوی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب