1.

اثرات آنتی اکسیدانی α-توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار در جیره های حاوی روغن ماهی بر کیفیت گوشت ران و سینه جوجه های گوشتی

دوره 7، شماره 3، بهار 1394، صفحه 305-317
حسن صالح؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی؛ رضا فرهوش؛ پوران ابریشم چی

2.

اثرات پرتوتابی بیم الکترون بر میزان گوسیپول، ترکیب شیمیایی و الگوی اسیدهای چرب تخم‌پنبه

دوره 10، شماره 1، تابستان 1397، صفحه 61-68
سمیه سالاری؛ زینب پورآزادی

3.

بررسی تأثیر سطوح مختلف ورمی کمپوست و تراکم کاشت بر میزان و اجزای روغن گیاه دارویی گل مغربی (Oenothera biennis L.)

دوره 11، شماره 4، زمستان 1392، صفحه 608-617
مجید عزیزی؛ هاجر نعمتی؛ حسین آرویی

4.

تأثیر کنجاله کنجد بر الگوی اسیدهای چرب گوشت و قابلیت هضم در بره‌های نژاد بلوچی

دوره 12، شماره 4، زمستان 1399، صفحه 423-435
سهیلا شبخوان شوکت آباد؛ مسلم باشتنی؛ همایون فرهنگ فر

5.

تأثیر کود نیتروژن و کود بیولوژیک حاوی ازتوباکتر و آزوسپریلیوم بر عملکرد دانه و اسیدهای چرب ارقام کنجد در شرایط یزد

دوره 10، شماره 4، زمستان 1391، صفحه 742-750
احسان شاکری؛ مجید امینی دهقی؛ سید علی طباطبایی؛ سیدعلی محمد مدرس ثانوی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.