آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,078
تعداد مقالات21,476
تعداد مشاهده مقاله57,610,423
تعداد دریافت فایل اصل مقاله23,465,871

1.

اثر کاربرد سینامیک اسید بر ماندگاری و کیفیت قارچ دکمه‌ای در دوره پس از برداشت

دوره 18، شماره 2، خرداد و تیر 1401، صفحه 264-276
حدیث چراغی؛ فردین قنبری؛ مهدی صیدی

2.

اثر محلول‌پاشی قبل از برداشت سلنیم بر ویژگی‌های کیفی و بیوشیمیایی انگور رقم فخری (Vitis vinifera cv. Fakhri)

دوره 34، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 61-74
محسن مظفری؛ فرهنگ رضوی؛ ولی ربیعی؛ عزیزاله خیری؛ اکبر حسنی

3.

اثر محلول‌پاشی کلسیم‌کلرید و اسیدآسکوربیک و زمان برداشت بر صفات کیفی میوه ‌گوجه‌فرنگی (Solanum lycopersicum cv. SV8320TD)

دوره 38، شماره 4، دی 1403، صفحه 653-639
زهرا خلیلی؛ فاطمه نکونام؛ طاهر برزگر؛ زهرا قهرمانی؛ ملیحه فرهنگ پور

4.

ارزیابی اثرات کاربرد سطوح نیتروژن در شرایط تنش خشکی بر خصوصیات فیزیولوژیکی و عملکرد کوشیا (Kochia scoparia) در کشاورزی شورزیست

دوره 22، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 1-14
لیلا کوشکی؛ حمیدرضا خزاعی؛ محمد کافی؛ مرتضی گلدانی

5.

ارزیابی پاسخ‌های رشدی، عملکردی و فیزیولوژیکی خیار شاخدار آفریقایی (Cucumis metuliferus L.) به تنش کم آبیاری

دوره 37، شماره 2، مرداد 1402، صفحه 423-436
مسلم قریشی؛ فاطمه نکونام؛ طاهر برزگر؛ جعفر نیکبخت

6.

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ترکیبات آنتی‌اکسیدانی میوه و هسته‌ی ارقام خرمای شاهانی و خاصویی منطقه زرین‌دشت فارس

دوره 20، شماره 4، مهر و آبان 1403، صفحه 409-416
زهرا خداکرمی فرد؛ حنان لشکری

7.

بررسی صفات فیزیکی، ویژگی‌های کمی-کیفی و ترکیب‌های آنتی‌اکسیدانی پرتقال محلی سیاورز (Citrus sinensis cv. Siavaraz) در مراحل برداشت، فرآیند و نگهداری

دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 665-676
سید یوسف پورمیر؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ جواد فتاحی مقدم؛ یحیی مقصودلو؛ محمد قربانی

8.

بهبود خصوصیات پس‌از‌برداشت میوه کیوی رقم ’هایوارد‘ با کاربرد قبل‌‌از‌‌برداشت جلبک قهوه‌ای (Ascophyllum nodosum)

دوره 36، شماره 4، بهمن 1401، صفحه 885-901
مهشید غفوری؛ فرهنگ رضوی؛ مسعود ارغوانی؛ ابراهیم عابدی قشلاقی

9.

بهبود کیفیت و ماندگاری نارنگی کینو با استفاده از تیمارهای قبل و پس از برداشت ملاتونین

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 07 بهمن 1403
سکینه ملایی محمد آبادی؛ سمیه رستگار

10.

تأثیر زمان جوانه‌زدن نخود بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و فنل کل فلافل تهیه شده از آرد نخود جوانه‌زده

دوره 20، شماره 6، بهمن و اسفند 1403، صفحه 105-118
کیمیا گوهرپور؛ فخرالدین صالحی؛ امیر دارایی گرمه‌خانی

11.

کاهش خسارت تنش خشکی با کاربرد 5–آمینولوولونیک اسید درگیاه فلفل دلمه‌ای (Capsicum annuum L. cv. Red Bell Pepper)

دوره 28، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 245-251
زهرا خزائی؛ محمد سیاری؛ مهدی صیدی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب