تعداد نشریات | 49 |
تعداد شمارهها | 1,797 |
تعداد مقالات | 19,102 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,378,164 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,709,910 |
1. | اثرات کاربرد عصاره فلفل شیرین و سیب بر خواص رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی دونات روغنی | |
دوره 15، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 67-76 | ||
سپیده آریایی مجد؛ مانیا صالحی فر | ||
2. | بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و زندهمانی لاکتوباسیلوس کازئی در بستنی سینبیوتیک سویا | |
دوره 11، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1394، صفحه 56-62 | ||
عزیز همایونی؛ رضا رضایی مکرم؛ شراره نوروزی؛ علیرضا دهناد؛ علی برخورداری | ||
3. | بهینهسازی شرایط تولید ژله با استفاده از پکتین استخراجشده از پوست سیبزمینی و بررسی خواص بافتی، فیزیکوشیمیایی و حسی آن در مقایسه با پکتینهای تجاری | |
دوره 17، شماره 2، خرداد و تیر 1400، صفحه 393-408 | ||
علی کاشانی؛ مریم حسنی؛ لیلا ناطقی؛ محمد جواد اسدالله زاده؛ پروین کاشانی | ||
4. | تأثیر اسانس زیره سیاه بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر فتای فراپالایش | |
دوره 16، شماره 4، مهر و آبان 1399، صفحه 409-421 | ||
مرضیه مومنی سروستانی؛ حنان لشکری | ||
5. | تأثیر روشهای مختلف تولید بر میزان راندمان و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر موزارلا | |
دوره 12، شماره 3، مرداد و شهریور 1395، صفحه 371-381 | ||
حسین جوینده؛ مجید نوش کام؛ امیربهادر داوری | ||