آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,267
تعداد مشاهده مقاله20,271,284
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,440,876

1.

اثرات کاربرد عصاره فلفل شیرین و سیب بر خواص رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی دونات روغنی

دوره 15، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 67-76
سپیده آریایی مجد؛ مانیا صالحی فر

2.

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و زنده‌مانی لاکتوباسیلوس کازئی در بستنی سین‌بیوتیک سویا

دوره 11، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1394، صفحه 56-62
عزیز همایونی؛ رضا رضایی مکرم؛ شراره نوروزی؛ علیرضا دهناد؛ علی برخورداری

3.

بهینه‌سازی شرایط تولید ژله با استفاده از پکتین استخراج‌شده از پوست سیب‌زمینی و بررسی خواص بافتی، فیزیکوشیمیایی و حسی آن در مقایسه با پکتین‌های تجاری

دوره 17، شماره 2، خرداد و تیر 1400، صفحه 393-408
علی کاشانی؛ مریم حسنی؛ لیلا ناطقی؛ محمد جواد اسدالله زاده؛ پروین کاشانی

4.

تأثیر اسانس زیره سیاه بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر فتای فراپالایش

دوره 16، شماره 4، مهر و آبان 1399، صفحه 409-421
مرضیه مومنی سروستانی؛ حنان لشکری

5.

تأثیر روش‌های مختلف تولید بر میزان راندمان و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر موزارلا

دوره 12، شماره 3، مرداد و شهریور 1395، صفحه 371-381
حسین جوینده؛ مجید نوش کام؛ امیربهادر داوری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب