آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,000
تعداد مقالات20,872
تعداد مشاهده مقاله42,847,256
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,824,308

1.

بررسی فرآیند خشک شدن موسیلاژ دانه مرو (Salvia macrosiphon L.) با اشعه فروسرخ

دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 595-604
غزاله امینی؛ فخرالدین صالحی؛ مجید رسولی

2.

بررسی ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست تخریب‌پذیر جاوشیر حاوی رزین و نانوذرات جاوشیر

دوره 18، شماره 4، مهر و آبان 1401، صفحه 453-466
نرگس عکافیان؛ هاجر شکرچی زاده

3.

بهبود بافت ناگت میگوی تولیدی از سوریمی ماهی در ترکیب با کاراژینان، آلژینات و زانتان

دوره 20، شماره 2، خرداد و تیر 1403، صفحه 323-337
بهاره شعبان پور؛ پرستو پورعاشوری؛ انیسه جمشیدی؛ کاوه رحمانی فرح؛ اکبر وجدان طالشمیکائیل

4.

تأثیر خشک‌کردن فروسرخ بر سینتیک خشک شدن و تغییرات رنگ موسیلاژ دانه مرو

دوره 12، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 67-79
غزاله امینی؛ فخرالدین صالحی؛ مجید رسولی

5.

تأثیر زانتان بر خواص فیزیکی و بافتی نان باگت حاوی کنجالۀ ارده

دوره 11، شماره 4، مهر و آبان 1394، صفحه 337-350
حبیب جهاندیده؛ مسعود تقی زاده؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ آرش کوچکی

6.

تأثیر صمغ‌های گوار و دانه ریحان بر ویژگی‌های فیزیکی بستنی نیم‌چرب و کم‌چرب

دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 696-706
سید محمد علی رضوی؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ بهاره عمادزاده

7.

تاثیر صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز بر خواص کیفی نان باگت بدون گلوتن بر پایه مخلوط مساوی آرد ذرت و آرد سیب‌زمینی

دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 575-583
سارا موحد؛ الهام کاکایی؛ حسین احمدی چناربن


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب