1.

بررسی فرآیند خشک شدن موسیلاژ دانه مرو (Salvia macrosiphon L.) با اشعه فروسرخ

دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 595-604
غزاله امینی؛ فخرالدین صالحی؛ مجید رسولی

2.

تأثیر خشک‌کردن فروسرخ بر سینتیک خشک شدن و تغییرات رنگ موسیلاژ دانه مرو

دوره 12، شماره 1، بهار 1401، صفحه 67-79
غزاله امینی؛ فخرالدین صالحی؛ مجید رسولی

3.

تأثیر صمغ های گوار و دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکی بستنی نیم چرب و کم چرب

دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 696-706
سید محمد علی رضوی؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ بهاره عمادزاده

4.

تاثیر زانتان بر خواص فیزیکی و بافتی نان باگت حاوی کنجالۀ ارده

دوره 11، شماره 4، مهر و آبان 1394، صفحه 337-350
حبیب جهاندیده؛ مسعود تقی زاده؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ آرش کوچکی

5.

تاثیر صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز بر خواص کیفی نان باگت بدون گلوتن بر پایه مخلوط مساوی آرد ذرت و آرد سیب‌زمینی

دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 575-583
سارا موحد؛ الهام کاکایی؛ حسین احمدی چناربن


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.