آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,971
تعداد مقالات20,273
تعداد مشاهده مقاله20,867,195
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,871,544

1.

بررسی ویژگی‌های بافتی میوه گلابی طی فرآیند خشک‌کردن در خشک‌کن قفسه‌ای

دوره 12، شماره 2، خرداد و تیر 1395، صفحه 214-225
محمد مهدی حیدری فروشانی؛ سید مهدی نصیری

2.

بهینه‌سازی شرایط تولید ژله با استفاده از پکتین استخراج‌شده از پوست سیب‌زمینی و بررسی خواص بافتی، فیزیکوشیمیایی و حسی آن در مقایسه با پکتین‌های تجاری

دوره 17، شماره 2، خرداد و تیر 1400، صفحه 393-408
علی کاشانی؛ مریم حسنی؛ لیلا ناطقی؛ محمد جواد اسدالله زاده؛ پروین کاشانی

3.

بهینه‌سازی فرمول بستنی وانیلی با کمک جایگزینی آرد کینوا با شیر خشک بدون چربی به‎روش سطح پاسخ

دوره 17، شماره 2، خرداد و تیر 1400، صفحه 273-285
دلارام حامی؛ محمد گلی

4.

تاثیر اضافه کردن آرد بزرک بر ویژگی‌های فیزیکی کیک اسفنجی

دوره 14، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 671-684
سارا بهادران؛ جواد کرامت؛ محمد حجت الاسلامی

5.

تولید سوهان پولکی رژیمی برای بیماران سلیاکی و دیابتی با جایگزینی شکر با استویا-ایزومالت و جایگزینی کامل آرد گندم با آرد برنج- ذرت

دوره 18، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1401، صفحه 165-177
نرگس بابایی؛ محمد گلی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب